APA:
کپیصباغی، حسن، ضیایی فر، امان محمد، و کاشانی نژاد، مهدی. (1399). تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برش های سیب خشک شده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارت دهی متناوب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(1 (پیاپی 61) )، 57-72. SID. https://sid.ir/paper/362529/fa
Vancouver:
کپیصباغی حسن، ضیایی فر امان محمد، کاشانی نژاد مهدی. تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برش های سیب خشک شده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارت دهی متناوب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(1 (پیاپی 61) ):57-72. Available from: https://sid.ir/paper/362529/fa
IEEE:
کپیحسن صباغی، امان محمد ضیایی فر، و مهدی کاشانی نژاد، “تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برش های سیب خشک شده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارت دهی متناوب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 57–72، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362529/fa