مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

361
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

523
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی پیش بینی کننده های مصرف فست فود بر اساس مدل تصورات-تمایلات در دانشجویان دانشکده بهداشت رفسنجان

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 مقدمه: در سال های اخیر افزایش قابل توجهی در متوسط وزن افراد در نتیجه مصرف فست فودها دیده شده است که باعث ابتلا آنها به دیابت و بیماریهای قلبی عروقی گردیده است. لذا این مطالعه با هدف پیش بینی کننده های مصرف فست فود بر اساس مدل تصورات تمایلات در دانشجویان دانشکده بهداشت رفسنجان انجام شد. روش بررسی: در این تحقیق مقطعی 129 نفر از دانشجویان دانشکده بهداشت رفسنجان به روش سرشماری مورد مطالعه قرار گرفتند داده ها با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته و بصورت خود گزارشی جمع آوری شد. داده ها با استفاده از نرم افزارspss نسخه 20 و آزمونهای آماری توصیفی و تحلیل شامل میانگین, انحراف معیار, ضریب همبستگی و رگرسیون خطی تجزیه و تحلیل شد. یافته ها: نتایج نشان داد که میانگین و انحراف معیار سازه های های نگرش, تصورات مثبت, , تمایلات به مصرف فست فود, قصد نسبت به عدم مصرف فست فود و هنجارهای ذهنی منفی نسبت به مصرف فست فود به ترتیب61/3± . 76/13, 35/4 ± 17, 58/1± 4/7, 19/4 ± 27/6 و 11/3± . 7 بود. با توجه به نمره سازه های مدل تصورات-تمایلات, سازه نگرش با کسب 8/68 درصد از ماکزیمم نمره قابل کسب بیشترین امتیاز را به خود اختصاص داد. بر اساس نتایج آزمون همبستگی مشخص شد که سازه قصد نسبت به عدم مصرف فست فود با هنجارهای ذهنی منفی نسبت به مصرف فست فود همبستگی مثبت معنی دار و با سازه های نگرش, تصورات مثبت, و تمایلات به مصرف فست فود همبستگی منفی معنی دار داشت. در خصوص پیش بینی قصد عدم مصرف فست فود نتایج رگرسیون خطی نشان داد که سازه های مدل توانستند40/0 درصد از واربانس قصدعدم مصرف فست فود را پیش بینی کنند که هنجار ذهنی منفی نسبت به مصرف فست فود قویترین سازه بود. نتیجه گیری: هنجار ذهنی افراد باور شخص در مورد نظرات افراد مهم او در مورد انجام یک رفتار است بنابر این تغییر هنجارهای ذهنی افراد در جهت منفی نسبت به مصرف فست فود بر پایه مدل تصورات-تمایلات در کاهش مصرف فست فود موثر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button