APA:
کپیسلیم پور، اله داد، شمیلی، منصوره، دادخدایی، علی، زارع، حمید، و حدادی نژاد، مهدی. (1398). تاثیر شوری بر محتوای آنزیم های آنتی اکسیدان, رنگیزه های فتوسنتزی, پروتئین و پرولین در ارقام انجیر (Ficus carica. L). فرآیند و کارکرد گیاهی، 8(29 )، 109-123. SID. https://sid.ir/paper/365431/fa
Vancouver:
کپیسلیم پور اله داد، شمیلی منصوره، دادخدایی علی، زارع حمید، حدادی نژاد مهدی. تاثیر شوری بر محتوای آنزیم های آنتی اکسیدان, رنگیزه های فتوسنتزی, پروتئین و پرولین در ارقام انجیر (Ficus carica. L). فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1398؛8(29 ):109-123. Available from: https://sid.ir/paper/365431/fa
IEEE:
کپیاله داد سلیم پور، منصوره شمیلی، علی دادخدایی، حمید زارع، و مهدی حدادی نژاد، “تاثیر شوری بر محتوای آنزیم های آنتی اکسیدان, رنگیزه های فتوسنتزی, پروتئین و پرولین در ارقام انجیر (Ficus carica. L)،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 8، no. 29 ، pp. 109–123، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365431/fa