Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

600
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

532
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فعالیت ضد باکتریایی اوژنول و اسیدهای آلی علیه اشریشیاکلی O157: H7

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 63

چکیده

 زمینه و هدف: با توجه به نگرانی مصرف کنندگان در مورد اثرات منفی نگه دارنده های شیمیایی در مواد غذایی, اخیراً تحقیقات بسیاری به منظور یافتن ترکیبات ضد میکروبی طبیعی موثر انجام شده است. هدف از این مطالعه, بررسی اثر ضد باکتریایی اوژنول در ترکیب با اسید استیک و اسید لاکتیک روی باکتری اشریشیاکلیO157: H7 می باشد. روش کار: در این مطالعه تجربی, اثر ضد باکتریایی اوژنول, اسید استیک و اسید لاکتیک با استفاده از روش حداقل غلظت مهارکنندگی مشخص شد و از روش غلظت مهاری سهمی و منحنی زمان مرگ نیز برای ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی ترکیبی استفاده شد. یافته ها: بر اساس نتایج بدست آمده, مقدار حداقل غلظت مهارکنندگی به تنهایی برای اوژنول, اسید استیک و اسید لاکتیک به ترتیب 75/0, 5/2 و 5 میکرولیتر بر میلی لیتر بود و نتایج غلظت مهار سهمی آن ها نشان داد که حالت ترکیبی اوژنول با اسید های آلی بدون اثر متقابل (0/4>FIC > 0/1) می باشند. با توجه به نتایج بررسی منحنی زمان مرگ حالت ترکیبی اوژنول / اسید لاکتیک در عرض 4 ساعت باعث از بین رفتن باکتری شد. نتیجه گیری: اوژنول, اسید استیک و اسید لاکتیک در ممانعت از رشد باکتری اشریشیا کلی O157: H7 موثر بوده اند و استفاده از اسید های آلی می تواند میزان مورد نیاز اوژنول را کاهش دهد. بنابراین, استفاده ترکیبی ازاوژنول و اسیدهای آلی به عنوان مواد ضدمیکروبی طبیعی میتواند جایگزین نگهدارنده های شیمیایی در مواد غذایی گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شیروانی، زلیخا، تاجیک، حسین، و علی اکبرلو، جواد. (1398). فعالیت ضد باکتریایی اوژنول و اسیدهای آلی علیه اشریشیاکلی O157: H7. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، 26(11 )، 53-63. SID. https://sid.ir/paper/366575/fa

    Vancouver: کپی

    شیروانی زلیخا، تاجیک حسین، علی اکبرلو جواد. فعالیت ضد باکتریایی اوژنول و اسیدهای آلی علیه اشریشیاکلی O157: H7. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)[Internet]. 1398؛26(11 ):53-63. Available from: https://sid.ir/paper/366575/fa

    IEEE: کپی

    زلیخا شیروانی، حسین تاجیک، و جواد علی اکبرلو، “فعالیت ضد باکتریایی اوژنول و اسیدهای آلی علیه اشریشیاکلی O157: H7،” علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، vol. 26، no. 11 ، pp. 53–63، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366575/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا