مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

891
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

670
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر بافت خاک، تغذیه معدنی و pH های مختلف محلول غذایی بر تولید ماده ضد مالاریایی آرتمیزینین (Artemisinin) در گیاه .Artemisia annua L

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 74

چکیده

 آرتمیزینین ماده‎ای با خاصیت ضد مالاریایی است که در گیاه A. annua L. به‎طور طبیعی وجود دارد. در این پژوهش تأثیر برخی از عوامل نظیر بافت خاک, تغذیة معدنی و pH محلول غذایی بر میزان تولید آرتمیزینین مورد بررسی قرار گرفت. بیشترین مقدار آرتمیزینین در خاک شنی لوم, با 0.065 درصد و کمترین مقدار آن در خاک سیلت لوم, با 0.043 درصد مشاهده شد. کمترین مقدار آرتمیزینین تولید شده در محلول غذایی فاقد فسفر مشاهده شد که نسبت به شاهد 63.8 درصد کاهش نشان می‎دهد. کمترین کاهش تولید آرتمیزینین در محلول غذایی فاقد منیزیم که نسبت به شاهد 22.5 درصد کاهش دارد مشاهده می‎شود. حداکثر تولید آرتمیزینین در غلظت 210 mgl-1 نیتروژن محلول غذایی دیده شد. حداکثر تولید آرتمیزینین در pH بین 6 تا 7, یعنی در محیط‎های خنثی تا کمی اسیدی اندازه‎گیری شد و درpH=6.4  بیشترین مقدار آن (0.064 درصد) مشاهده گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    لاری یزدی، حسین، خاوری نژاد، رمضانعلی، روستاییان، عبدالحسین، و گودرزی، علی. (1381). بررسی اثر بافت خاک, تغذیه معدنی و pH های مختلف محلول غذایی بر تولید ماده ضد مالاریایی آرتمیزینین (Artemisinin) در گیاه .Artemisia annua L. گیاهان دارویی، 1(3)، 61-74. SID. https://sid.ir/paper/366974/fa

    Vancouver: کپی

    لاری یزدی حسین، خاوری نژاد رمضانعلی، روستاییان عبدالحسین، گودرزی علی. بررسی اثر بافت خاک, تغذیه معدنی و pH های مختلف محلول غذایی بر تولید ماده ضد مالاریایی آرتمیزینین (Artemisinin) در گیاه .Artemisia annua L. گیاهان دارویی[Internet]. 1381؛1(3):61-74. Available from: https://sid.ir/paper/366974/fa

    IEEE: کپی

    حسین لاری یزدی، رمضانعلی خاوری نژاد، عبدالحسین روستاییان، و علی گودرزی، “بررسی اثر بافت خاک, تغذیه معدنی و pH های مختلف محلول غذایی بر تولید ماده ضد مالاریایی آرتمیزینین (Artemisinin) در گیاه .Artemisia annua L،” گیاهان دارویی، vol. 1، no. 3، pp. 61–74، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366974/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button