APA:
کپیاحمدی، سمیه، یادگاری، مهراب، و حامدی، بهزاد. (1397). تأثیر اسید سالیسیلیک و اسید ایندول استیک بر اسانس و مواد مؤثره نعناع فلفلی (Mentha piperita L. ) و بادرنجبویه(Melissa officinalis L. ). فرآیند و کارکرد گیاهی، 7(26 )، 251-262. SID. https://sid.ir/paper/367763/fa
Vancouver:
کپیاحمدی سمیه، یادگاری مهراب، حامدی بهزاد. تأثیر اسید سالیسیلیک و اسید ایندول استیک بر اسانس و مواد مؤثره نعناع فلفلی (Mentha piperita L. ) و بادرنجبویه(Melissa officinalis L. ). فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1397؛7(26 ):251-262. Available from: https://sid.ir/paper/367763/fa
IEEE:
کپیسمیه احمدی، مهراب یادگاری، و بهزاد حامدی، “تأثیر اسید سالیسیلیک و اسید ایندول استیک بر اسانس و مواد مؤثره نعناع فلفلی (Mentha piperita L. ) و بادرنجبویه(Melissa officinalis L. )،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 7، no. 26 ، pp. 251–262، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367763/fa