APA:
کپیعموحیدری، مهدی، احسانی، محمدرضا، و جوادی، ایرج. (1400). بررسی اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی مکمل غذایی تهیه شده با پروتئین های هیدرولیز شده شیر و وانیلین. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 335-346. SID. https://sid.ir/paper/368902/fa
Vancouver:
کپیعموحیدری مهدی، احسانی محمدرضا، جوادی ایرج. بررسی اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی مکمل غذایی تهیه شده با پروتئین های هیدرولیز شده شیر و وانیلین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):335-346. Available from: https://sid.ir/paper/368902/fa
IEEE:
کپیمهدی عموحیدری، محمدرضا احسانی، و ایرج جوادی، “بررسی اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی مکمل غذایی تهیه شده با پروتئین های هیدرولیز شده شیر و وانیلین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 335–346، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368902/fa