APA:
کپیبابایی نامی، ونوشه، غیاثی طرزی، بابک، شهبازی خواه، پرویز، و حدائق، هاله. (1392). بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیم های پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر. علوم غذایی و تغذیه، 10(4 (پیاپی 40))، 37-44. SID. https://sid.ir/paper/143461/fa
Vancouver:
کپیبابایی نامی ونوشه، غیاثی طرزی بابک، شهبازی خواه پرویز، حدائق هاله. بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیم های پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛10(4 (پیاپی 40)):37-44. Available from: https://sid.ir/paper/143461/fa
IEEE:
کپیونوشه بابایی نامی، بابک غیاثی طرزی، پرویز شهبازی خواه، و هاله حدائق، “بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیم های پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 4 (پیاپی 40)، pp. 37–44، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143461/fa