مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

349
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

94
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر میکروامولسیون خوراکی روغن کنجد و عسل بر سپسیس کاندیدیایی موش صحرایی

صفحات

 صفحه شروع 189 | صفحه پایان 195

چکیده

 سابقه و هدف روغن کنجد دارای اثر درمانی برسپسیس کاندیدیایی است اما به دلیل ماهی بوده و میزان جذب و اثرگذاری این ترکیبهادر کاهش آلودگی بدن به قارچ پس از مصرف خوراکی چندان مطلوب نیست. هدف از انجام این مطالعه, تهیه روغن کنجد و عسل به فرم میکروامولسیون است. مواد و روش ها تحقیق به روش تجربی انجام گرفت. تویین80 به عنوان سورفکتانت و عسل در نقش کوسورفکتانت نوین با نسبتهای سورفکتانتی 1: 2, 1: 4 و 1: 5 برای رسم نمودارهای شبه سه فازی انتخاب شده و تهیه میکروامولسیون با روش تیتراسیون انجام گرفت. برای بررسی کارایی درونتن نمونهها, 12 راس موش مدل C/Balb ماده انتخاب و در دو گروه6 تایی کنترل و مصرفکننده دارو )فرم میکروامولسیون روغن کنجد-عسل( دستهبندی شدند. یافته ها تعیین خصوصیات فیزیکی-شیمیایی, میانگین اندازه ذرات نمونهها در محدوده 09/24-62/16 نانومتر, شاخص توزیع اندازه ذرات در محدوده 33/0-28/0, پتانسیل زتا در محدوده 3/10-5/16, شاخص شکست نور در حدود 39/1 و ضریب هدایت الکتریکی در محدوده 279-249 میکروزیمنس تعیین شد. این نتایج به علت نزدیکی شاخص شکست نور نمونهها به شاخص شکست نور آب, باالبودن ضریب هدایت الکتریکی نمونهها و ریزبودن اندازه ذرات همراه با توزیع یکنواخت آنها حاکی از غالب بودن فاز آبی و در نتیجه شکلگیری میکروامولسیون روغن در آب بوده است. در بررسی پایداری نمونههای تهیه شده با گذشت زمان, پس از گذشت دو2 ماه, ناپایداری در نمونه تهیه شده با نسبت سورفکتانتی 1: 2 به صورت کدر شدن مشاهده شد. به دلیل پایداری باالتر و نیز درصد روغن باالتر در نسبت 1: 4 این نمونه برای بررسی کارایی درونتن انتخاب شد. نتیجهگیری به نظر میرسد مصرف این امولسیون در میزان آلودگی به قارچ در کشت خون و افزایش ماکروفاژهای صفاقی در موشهای مصرفکننده موثر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بی ریایی، امیر، دهقانی، فرانک، فرهادیان، نفیسه، گل محمدزاده، شیوا، ابراهیمی، محمود، کریمی، محمد، و کاظمی، محمدرضا. (1397). بررسی تاثیر میکروامولسیون خوراکی روغن کنجد و عسل بر سپسیس کاندیدیایی موش صحرایی. پژوهش در پزشکی، 42(4 )، 189-195. SID. https://sid.ir/paper/370766/fa

    Vancouver: کپی

    بی ریایی امیر، دهقانی فرانک، فرهادیان نفیسه، گل محمدزاده شیوا، ابراهیمی محمود، کریمی محمد، کاظمی محمدرضا. بررسی تاثیر میکروامولسیون خوراکی روغن کنجد و عسل بر سپسیس کاندیدیایی موش صحرایی. پژوهش در پزشکی[Internet]. 1397؛42(4 ):189-195. Available from: https://sid.ir/paper/370766/fa

    IEEE: کپی

    امیر بی ریایی، فرانک دهقانی، نفیسه فرهادیان، شیوا گل محمدزاده، محمود ابراهیمی، محمد کریمی، و محمدرضا کاظمی، “بررسی تاثیر میکروامولسیون خوراکی روغن کنجد و عسل بر سپسیس کاندیدیایی موش صحرایی،” پژوهش در پزشکی، vol. 42، no. 4 ، pp. 189–195، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370766/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button