APA:
کپیخان نیری، الهام، سهراب وندی، سارا، عرب، سیدمعصومه، شادنوش، مهدی، و مرتضویان فارسانی، سیدامیرمحمد. (1395). بررسی اثر مخلوطی از پایدارکننده ها بر روی پایدارسازی فیزیکی دوغ بدون چربی. کومش، 19(1 (پیاپی 65))، 144-153. SID. https://sid.ir/paper/37124/fa
Vancouver:
کپیخان نیری الهام، سهراب وندی سارا، عرب سیدمعصومه، شادنوش مهدی، مرتضویان فارسانی سیدامیرمحمد. بررسی اثر مخلوطی از پایدارکننده ها بر روی پایدارسازی فیزیکی دوغ بدون چربی. کومش[Internet]. 1395؛19(1 (پیاپی 65)):144-153. Available from: https://sid.ir/paper/37124/fa
IEEE:
کپیالهام خان نیری، سارا سهراب وندی، سیدمعصومه عرب، مهدی شادنوش، و سیدامیرمحمد مرتضویان فارسانی، “بررسی اثر مخلوطی از پایدارکننده ها بر روی پایدارسازی فیزیکی دوغ بدون چربی،” کومش، vol. 19، no. 1 (پیاپی 65)، pp. 144–153، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/37124/fa