APA:
کپیحسنی، قاسم. (1398). بررسی نگرش گردشگران نسبت به غذاهای محلی-بومی در مازندران. برنامه ریزی و توسعه گردشگری، 8(29 )، 91-104. SID. https://sid.ir/paper/375068/fa
Vancouver:
کپیحسنی قاسم. بررسی نگرش گردشگران نسبت به غذاهای محلی-بومی در مازندران. برنامه ریزی و توسعه گردشگری[Internet]. 1398؛8(29 ):91-104. Available from: https://sid.ir/paper/375068/fa
IEEE:
کپیقاسم حسنی، “بررسی نگرش گردشگران نسبت به غذاهای محلی-بومی در مازندران،” برنامه ریزی و توسعه گردشگری، vol. 8، no. 29 ، pp. 91–104، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375068/fa