مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

671
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

682
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی نگرش گردشگران نسبت به غذاهای محلی-بومی در مازندران

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 104

چکیده

گردشگری امروزه یکی از محورهای اصلی حوزه های اقتصادی, سیاسی, فرهنگی و اجتماعی است و توجه به آن یک ضرورت اصلی است. این پدیده دارای ابعاد مختلف است. هدف این تحقیق بررسی یکی از ابعاد گردشگری یعنی گردشگری غذا است. البته این بعد دارای مسایل متنوعی بوده و سعی این نگارش آن است تا نگرش گردشگران را نسبت به غذای محلی در استان مازندران مورد بررسی قرار دهد. روش تحقیق با رویکرد کمی به روش پیمایشی نفر از گردشگرانی است که در رستورانهای محلی انتخاب شدند. برای 105 انجام گرفته. جامعه آماری شامل بررسی نگرش گردشگران نسبت به غذای محلی, ترکیبی از پرسشنامه های محقق ساخته و پرسشنامه استانداردشدهاستفادهشده است. برای تنظیم پرسش نامه از فاکتورهای کیم و اسکارل استفاده شده است. یافته ها روان شناختی و توجه, حاکی از آن است که نگرش گردشگران نسبت به غذای محلی تحت تاثیر عوامل انگیزشی گردشگران به عامل ارزش به اجتماع بومی بوده است. با توجه به پتانسیلی که استان مازندارن در خصوص غذاهای محلی دارد و اهمیتی که گردشگران به غذای محلی میدهند, توجه به گردشگری غذای محلی بسیار مهم و ضروری است. این مطالعه نشان داد غذای محلی میتواند نقش عمدهای در گرایش گردشگران به سفر داشته باشد و برای اقتصاد محلی و حفظ فرهنگی محلی بسیار کارامد باشد. گردشگران غذا را به عنوان فاکتور اصلی سفر میدانستند و ابراز کردند که تجربه غذای محلی نوعی ار فعالیت آنها در ورود به فرهنگ محلی-بومی است. در واقع با بکار گیری غذا میتوان موجب ارتقای گردشگری در بعد غذا شده و نوعی از گردشگری هدفدار را توسعه بخشید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسنی، قاسم. (1398). بررسی نگرش گردشگران نسبت به غذاهای محلی-بومی در مازندران. برنامه ریزی و توسعه گردشگری، 8(29 )، 91-104. SID. https://sid.ir/paper/375068/fa

    Vancouver: کپی

    حسنی قاسم. بررسی نگرش گردشگران نسبت به غذاهای محلی-بومی در مازندران. برنامه ریزی و توسعه گردشگری[Internet]. 1398؛8(29 ):91-104. Available from: https://sid.ir/paper/375068/fa

    IEEE: کپی

    قاسم حسنی، “بررسی نگرش گردشگران نسبت به غذاهای محلی-بومی در مازندران،” برنامه ریزی و توسعه گردشگری، vol. 8، no. 29 ، pp. 91–104، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375068/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button