APA:
کپیلاد، شروتی، اچ جی، پرماکشی، میرجانکار، مانیشا، مولا، سیرکندار، پوجاری، نامادو، و کاماناوالی، چاندراپا. (1399). خالص سازی نسبی, ویژگی ها و بررسی خواص مهاری ترکیبات آلی آنزیم های پلیفنل اکسیداز Cinnamomum verum. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 7(3 )، 183-193. SID. https://sid.ir/paper/375248/fa
Vancouver:
کپیلاد شروتی، اچ جی پرماکشی، میرجانکار مانیشا، مولا سیرکندار، پوجاری نامادو، کاماناوالی چاندراپا. خالص سازی نسبی, ویژگی ها و بررسی خواص مهاری ترکیبات آلی آنزیم های پلیفنل اکسیداز Cinnamomum verum. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1399؛7(3 ):183-193. Available from: https://sid.ir/paper/375248/fa
IEEE:
کپیشروتی لاد، پرماکشی اچ جی، مانیشا میرجانکار، سیرکندار مولا، نامادو پوجاری، و چاندراپا کاماناوالی، “خالص سازی نسبی, ویژگی ها و بررسی خواص مهاری ترکیبات آلی آنزیم های پلیفنل اکسیداز Cinnamomum verum،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 7، no. 3 ، pp. 183–193، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375248/fa