مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

323
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خالص سازی نسبی، ویژگی ها و بررسی خواص مهاری ترکیبات آلی آنزیم های پلیفنل اکسیداز Cinnamomum verum

صفحات

 صفحه شروع 183 | صفحه پایان 193

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    لاد، شروتی، اچ جی، پرماکشی، میرجانکار، مانیشا، مولا، سیرکندار، پوجاری، نامادو، و کاماناوالی، چاندراپا. (1399). خالص سازی نسبی, ویژگی ها و بررسی خواص مهاری ترکیبات آلی آنزیم های پلیفنل اکسیداز Cinnamomum verum. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 7(3 )، 183-193. SID. https://sid.ir/paper/375248/fa

    Vancouver: کپی

    لاد شروتی، اچ جی پرماکشی، میرجانکار مانیشا، مولا سیرکندار، پوجاری نامادو، کاماناوالی چاندراپا. خالص سازی نسبی, ویژگی ها و بررسی خواص مهاری ترکیبات آلی آنزیم های پلیفنل اکسیداز Cinnamomum verum. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1399؛7(3 ):183-193. Available from: https://sid.ir/paper/375248/fa

    IEEE: کپی

    شروتی لاد، پرماکشی اچ جی، مانیشا میرجانکار، سیرکندار مولا، نامادو پوجاری، و چاندراپا کاماناوالی، “خالص سازی نسبی, ویژگی ها و بررسی خواص مهاری ترکیبات آلی آنزیم های پلیفنل اکسیداز Cinnamomum verum،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 7، no. 3 ، pp. 183–193، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375248/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا