APA:
کپیقصرحمیدی، سمیرا، دانشی، محمد، و یاسینی اردکانی، سیدعلی. (1398). اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(1 )، 19-32. SID. https://sid.ir/paper/382569/fa
Vancouver:
کپیقصرحمیدی سمیرا، دانشی محمد، یاسینی اردکانی سیدعلی. اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1398؛11(1 ):19-32. Available from: https://sid.ir/paper/382569/fa
IEEE:
کپیسمیرا قصرحمیدی، محمد دانشی، و سیدعلی یاسینی اردکانی، “اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 11، no. 1 ، pp. 19–32، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/382569/fa