APA:
کپیغفاری، سحر، اژدری، عطااله، و شریف زاده، غلامرضا. (1397). مطالعه اثر عصاره آبی-الکلی میوه عناب بر کیفیت ماست پروبیوتیک و قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در آن. علوم غذایی و تغذیه، 16(1 (پیاپی 61) )، 89-98. SID. https://sid.ir/paper/143437/fa
Vancouver:
کپیغفاری سحر، اژدری عطااله، شریف زاده غلامرضا. مطالعه اثر عصاره آبی-الکلی میوه عناب بر کیفیت ماست پروبیوتیک و قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در آن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛16(1 (پیاپی 61) ):89-98. Available from: https://sid.ir/paper/143437/fa
IEEE:
کپیسحر غفاری، عطااله اژدری، و غلامرضا شریف زاده، “مطالعه اثر عصاره آبی-الکلی میوه عناب بر کیفیت ماست پروبیوتیک و قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در آن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 89–98، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143437/fa