مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,781
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

907
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری گذرا بر تاثیر مصرف عصاره گیاه کاکنج (Physalis Alkekengi) بر عملکرد فیزیولوژیکی بافت های بدن (مقاله مروری)

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 104

چکیده

 زمینه و هدف: با توجه به عوارض جانبی و آثار زیان بخش داروهای شیمیایی, مساله بازگشت به استفاده از داروهای گیاهی و طبیعی امروزه مورد توجه جدی واقع شده است. گیاه کاکنج با نام علمی Physalis Alkekengi و متعلق به خانواده سولاناسه, یکی از این گیاهان داروئی است که مانند اکثر داروهای طب سنتی و علیرغم دارا بودن قابلیت های داروئی فراوان, کمتر مورد توجه قرار گرفته است. هدف این مطالعه, مروری گذرا بر روی اثرات عصاره گیاه کاکنج بر میزان غلظت هورمون های تیروئیدی, چربی خون, برخی از عوامل بیوشیمیایی پلاسما, عملکرد کبد, سیستم ایمنی و هورمون های جنسی می باشد. از طرف دیگر به دلیل استفاده زیاد عصاره گیاه کاکنج در طب سنتی جهت درمان امراض مختلف, تعیین نکات مثبت و عوارض جانبی این عصاره نیز از لحاظ فیزیولوژیکی و فارماکولوژیکی دارای اهمیت می باشد. عصاره این گیاه بواسطه وجود مواد موثره ای نظیر آلکالوئیدها, لیکوپن, گلوکوکورتیکوئیدها, مواد الکلی و مقدار زیادی ویتامین C و نیز توانایی آنتی اکسیدانی زیاد می تواند به هنگام مصرف نقش قابل توجهی در تغییرات ایجاد شده در هومئوستازی بدن ایجاد نماید. در این مقاله سعی شده است با استفاده از کلید واژه های مناسب و جست و جوی وسیع الکترونیکی و دستی به منابع معتبر, به نقش و تاثیر گذاری عصاره گیاه کاکنج در بافت های مختلف بدن پرداخته شود. نتایج نشان می دهد که عصاره این گیاه باعث تغییرات قابل توجهی در ابعاد مختلف در ارگان های مختلف بدن می گردد که زوایای مختلف آن تاکنون بخوبی مشخص نشده است. لذا تمرکز بیشتر و گسترده تر بر تحقیقات در این حوزه توصیه می گردد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارعی، علی، شریعتی، مهرداد، شکرفروش، شهناز، چنگیزی آشتیانی، سعید، و راسخ، فاطمه. (1391). مروری گذرا بر تاثیر مصرف عصاره گیاه کاکنج (Physalis Alkekengi) بر عملکرد فیزیولوژیکی بافت های بدن (مقاله مروری). مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، 15(7 (پیاپی 66))، 95-104. SID. https://sid.ir/paper/387280/fa

    Vancouver: کپی

    زارعی علی، شریعتی مهرداد، شکرفروش شهناز، چنگیزی آشتیانی سعید، راسخ فاطمه. مروری گذرا بر تاثیر مصرف عصاره گیاه کاکنج (Physalis Alkekengi) بر عملکرد فیزیولوژیکی بافت های بدن (مقاله مروری). مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)[Internet]. 1391؛15(7 (پیاپی 66)):95-104. Available from: https://sid.ir/paper/387280/fa

    IEEE: کپی

    علی زارعی، مهرداد شریعتی، شهناز شکرفروش، سعید چنگیزی آشتیانی، و فاطمه راسخ، “مروری گذرا بر تاثیر مصرف عصاره گیاه کاکنج (Physalis Alkekengi) بر عملکرد فیزیولوژیکی بافت های بدن (مقاله مروری)،” مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، vol. 15، no. 7 (پیاپی 66)، pp. 95–104، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/387280/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا