مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

229
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه خواص فیتوشیمیایی و ضد باکتریایی عصاره های برگ بیدر پیپر از بارگونا و محشکالی بنگلادش

صفحات

 صفحه شروع 125 | صفحه پایان 132

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 زمینه و هدف: برگ های پیپر بیل اغلب در جنوب و جنوب شرقی آسیا برای درمان سنتی و به عنوان یک خوشبو کننده دهان استفاده می شوند. هدف ما مقایسه خواص فیتوشیمیایی و ضد میکروبی برگ های بتلی از Barguna و محشکالی در برابر باسیلوس سرئوس، استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولی بود. مواد و روش ها: ما برگ های بتنی را با استون و اتانول طبق روال استاندارد استخراج کردیم. عصاره ها برای بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی با یک روش استاندارد بررسی شدند. حساسیت آنتی باکتریایی با استفاده از روش انتشار در چاهک بررسی شدند. حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) با استفاده از روش میکروبراس دیلوشن و گروه های عملکردی با استفاده از آنالیز طیف سنجی FT-IR بدست آمد. یافتهها: ما در عصارههای بارگونا و محشکاله شاهد وجود تعداد زیادی از مواد فیتوشیمیایی بودیم. در اکثر موارد، عصاره برگ های محشکلی قطر مهار بیشتری نسبت به عصاره های بارگونا نشان دادند. عصاره استون و اتانولی بارگونا حداقل غلظت مهاری (MIC) را از 12. 12 تا 4. 25 میلی گرم در میلی لیتر نشان داد. همچنین عصاره های ماهشخالی MIC بین 8/2 8/2 میلی گرم در میلی لیتر نشان دادند. گروه های عملکردی به دست آمده با تجزیه و تحلیل طیف FT-IR برای عصاره ها مقایسه شدند. نتیجه گیری: از برگهای Betel می توان به منظور تحقق ماندگاری مواد غذایی، تیمارها و تقویت مصونیت بعد از مطالعات جامع استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    آویجیت، بانیک، زرین، تمنا، و راجیا، سلطانا. (1399). مقایسه خواص فیتوشیمیایی و ضد باکتریایی عصاره های برگ بیدر پیپر از بارگونا و محشکالی بنگلادش. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، 14(2 )، 125-132. SID. https://sid.ir/paper/389709/fa

    Vancouver: کپی

    آویجیت بانیک، زرین تمنا، راجیا سلطانا. مقایسه خواص فیتوشیمیایی و ضد باکتریایی عصاره های برگ بیدر پیپر از بارگونا و محشکالی بنگلادش. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران[Internet]. 1399؛14(2 ):125-132. Available from: https://sid.ir/paper/389709/fa

    IEEE: کپی

    بانیک آویجیت، تمنا زرین، و سلطانا راجیا، “مقایسه خواص فیتوشیمیایی و ضد باکتریایی عصاره های برگ بیدر پیپر از بارگونا و محشکالی بنگلادش،” مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، vol. 14، no. 2 ، pp. 125–132، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/389709/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button