APA:
کپیپورمیر، سیدیوسف، صادقی ماهونک، علیرضا، فتاحی مقدم، جواد، و اعلمی، مهران. (1393). مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ترکیب های زیست فعال میوه چهار رقم مرکبات با هدف بهره گیری در صنعت آبگیری و تولید کنسانتره. علوم غذایی و تغذیه، 12(1 (پیاپی 45))، 218-32. SID. https://sid.ir/paper/393749/fa
Vancouver:
کپیپورمیر سیدیوسف، صادقی ماهونک علیرضا، فتاحی مقدم جواد، اعلمی مهران. مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ترکیب های زیست فعال میوه چهار رقم مرکبات با هدف بهره گیری در صنعت آبگیری و تولید کنسانتره. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛12(1 (پیاپی 45)):218-32. Available from: https://sid.ir/paper/393749/fa
IEEE:
کپیسیدیوسف پورمیر، علیرضا صادقی ماهونک، جواد فتاحی مقدم، و مهران اعلمی، “مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ترکیب های زیست فعال میوه چهار رقم مرکبات با هدف بهره گیری در صنعت آبگیری و تولید کنسانتره،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 1 (پیاپی 45)، pp. 218–32، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/393749/fa