مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,148
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

718
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضد قارچی اسانس گل سرخ و دهان شویه مرکب (حاوی سرکه انگور و اسانس گل سرخ) بر کاندیدا آلبیکنس، کاندیدا دابلینینسیس، کاندیدا گلابراتا و کاندیدا پاراپسیلوزیس

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 157

چکیده

 سابقه و هدف کاندیدیازیس دهانی اغلب توسط کاندیدا آلبیکنس و سپس کاندیدا دابلینینسیس, کاندیدا پاراپسیلوزیس و کاندیدا گلابراتا ایجاد می شود. در این ارتباط, مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گل سرخ, دهان شویه مرکب (حاوی سرکه انگور (Grape Vinegar) و اسانس گل سرخ) و نیستاتین بر گونه های مختلف استاندارد کاندیدا انجام شد. مواد و روش ها مطالعه توصیفی حاضر در ارتباط با پنج سویه استاندارد گونه های مختلف کاندیدا انجام شد. اثرات ضد کاندیدایی گل سرخ و دهان شویه مرکب بر سویه های مختلف کاندیدا با استفاده از روش های چاهک گذاری و میکرودایلوشن براث سنجیده شد. از نیستاتین نیز به عنوان داروی کنترل مثبت استفاده گردید. یافته ها نتایج آزمایش چاهک گذاری اسانس گل سرخ و دهان شویه مرکب برای سویه های کاندیدا آلبیکنس به ترتیب 17 و 6 میلی متر و برای سایر سویه های کاندیدایی آزمایش شده به ترتیب 15 و 0 میلی متر بود. در آزمایش میکرودایلوشن براث, حداقل غلظت مهارکنندگی اسانس گل سرخ (Rose Damascena) و دهان شویه مرکب برای کاندیدا آلبیکنس به ترتیب 8 و 6 میکروگرم بر میلی لیتر, برای کاندیدا دابلینینسیس 124 و 12 میکروگرم بر میلی لیتر, برای کاندیدا گلابراتا 31 و 12 میکروگرم بر میلی لیتر و برای کاندیدا پاراپسیلوزیس 62 و 25 میکروگرم بر میلی لیتر به دست آمد. بر مبنای نتایج, کاندیدا آلبیکنس حساس ترین گونه کاندیدایی نسبت به اسانس گل سرخ و دهان شویه مرکب بود. نتیجه گیری نتایج نشان دادند که اسانس گل سرخ و دهان شویه مرکب به طور قابل ملاحظه ای موجب مهار رشد گونه های کاندیدایی ایجادکننده کاندیدیازیس دهانی می شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    امیری کارلادانی، زهرا، شایق، سیدشجاع الدین، حکیمانه، سیدمحمدرضا، نقی زاده، محمدمهدی، شکری، حجت اله، و نائینی، علیرضا. (1398). بررسی اثر ضد قارچی اسانس گل سرخ و دهان شویه مرکب (حاوی سرکه انگور و اسانس گل سرخ) بر کاندیدا آلبیکنس, کاندیدا دابلینینسیس, کاندیدا گلابراتا و کاندیدا پاراپسیلوزیس. مجله پزشکی بالینی ابن سینا (مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان)، 26(3 (مسلسل 93) )، 151-157. SID. https://sid.ir/paper/394909/fa

    Vancouver: کپی

    امیری کارلادانی زهرا، شایق سیدشجاع الدین، حکیمانه سیدمحمدرضا، نقی زاده محمدمهدی، شکری حجت اله، نائینی علیرضا. بررسی اثر ضد قارچی اسانس گل سرخ و دهان شویه مرکب (حاوی سرکه انگور و اسانس گل سرخ) بر کاندیدا آلبیکنس, کاندیدا دابلینینسیس, کاندیدا گلابراتا و کاندیدا پاراپسیلوزیس. مجله پزشکی بالینی ابن سینا (مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان)[Internet]. 1398؛26(3 (مسلسل 93) ):151-157. Available from: https://sid.ir/paper/394909/fa

    IEEE: کپی

    زهرا امیری کارلادانی، سیدشجاع الدین شایق، سیدمحمدرضا حکیمانه، محمدمهدی نقی زاده، حجت اله شکری، و علیرضا نائینی، “بررسی اثر ضد قارچی اسانس گل سرخ و دهان شویه مرکب (حاوی سرکه انگور و اسانس گل سرخ) بر کاندیدا آلبیکنس, کاندیدا دابلینینسیس, کاندیدا گلابراتا و کاندیدا پاراپسیلوزیس،” مجله پزشکی بالینی ابن سینا (مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان)، vol. 26، no. 3 (مسلسل 93) ، pp. 151–157، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/394909/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button