APA:
کپیزارعی، مهدی، پورمهدی بروجنی، مهدی، و منافعیان، آتنا. (1396). ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون. بهداشت مواد غذایی، 7(1 (پیاپی 25) )، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/396162/fa
Vancouver:
کپیزارعی مهدی، پورمهدی بروجنی مهدی، منافعیان آتنا. ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(1 (پیاپی 25) ):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/396162/fa
IEEE:
کپیمهدی زارعی، مهدی پورمهدی بروجنی، و آتنا منافعیان، “ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 1 (پیاپی 25) ، pp. 55–64، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396162/fa