APA:
کپیربیعی، ثنا، حسینی، هدایت، رضایی، مسعود، و موسوی، طناز. (1392). بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط عصاره و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/396881/fa
Vancouver:
کپیربیعی ثنا، حسینی هدایت، رضایی مسعود، موسوی طناز. بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط عصاره و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(2):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/396881/fa
IEEE:
کپیثنا ربیعی، هدایت حسینی، مسعود رضایی، و طناز موسوی، “بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط عصاره و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 71–80، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396881/fa