مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,314
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

904
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و خالص سازی ایزو آنریم های پراکسیداز از تربچه

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 15

چکیده

 مقدمه: پراکسیداز از گلیکوپروتیینهای حاوی هم بوده و دارای ایزو آنزیمهای کاتیونی و آنیونی متفاوتی است. این آنزیم کاربردهای فراوانی در زمینه تشخیص های آزمایشگاهی به روش ایمونواسی در تکنیک ELISA  برای اندازه گیری هورمونها و سم باکتریها دارد. علاوه بر آن در تشخیص آنتی ژنهای بافتی و فعال کردن ماکروفاژها در برابر تومورهای سرطانی نیز به کار می رود ضمن اینکه اندازه گیری گلوکز, اوره, اسید اوریک نیز توسط این آنزیم قابل اجراست.پراکسیداز به مقادیر متفاوتی در منابع گیاهی قابل دسترس وجود دارد در حالی که آنزیم مصرفی کشور با صرف هزینه های ارزی از خارج وارد می شود.هدف: این مطالعه تجربی با هدف جداسازی آنزیم های مختلف از گیاه Cultivated Radish انجام گرفت.مواد روش ها: استخراج با هموژنیزه کردن ریشه گیاه و تغلیظ عصاره خام با سولفات آمونیم انجام شد. روند خالص سازی با بکارگیری کرومانوگرافی ژل فیلتراسیون و کروماتوگرافی تعویض کاتیونی پیگیری شده و جداسازی ایزو آنزیم های اسیدی و بازی با بهره گیری از کروماتوگرافی های مجدد صورت گرفت و نهایتا SDS-PAGE انجام شد.نتایج: در نتیجه اعمال این روش ها درجه خلوصی به اندازه 68.5 برابر عصاره خام حاصل شد که فعالیت ویژه آنها قابل مقایسه با انواع تجاری می باشد.نتیجه گیری: نتایج این طرح نشان می دهد که با اعمال روشهای مناسب قادر به دستیابی به ایزو آنزیمهای پراکسیداز خواهیم شد با توجه به مقاومت در برابر PH های مختلف و نیز پایداری حرارتی آنزیم, با طرح ریزی روشهای خالص سازی می توان حداکثر صرف جوییهای لازمه را اعمال نمود.امید است که با استفاده از منابع فراوان گامی موثر در راستای تولید انبوه آنزیم در سطح کشور برداشته شده تا از صرف هزینه های ارزی جهت خرید آنزیم پراکسیداز جلوگیری شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آقاجانی نسب، منیره، پژهان، نوشابه، و باستانی، عبدالحسین. (1382). جداسازی و خالص سازی ایزو آنریم های پراکسیداز از تربچه. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، 12(47)، 9-15. SID. https://sid.ir/paper/39772/fa

    Vancouver: کپی

    آقاجانی نسب منیره، پژهان نوشابه، باستانی عبدالحسین. جداسازی و خالص سازی ایزو آنریم های پراکسیداز از تربچه. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان[Internet]. 1382؛12(47):9-15. Available from: https://sid.ir/paper/39772/fa

    IEEE: کپی

    منیره آقاجانی نسب، نوشابه پژهان، و عبدالحسین باستانی، “جداسازی و خالص سازی ایزو آنریم های پراکسیداز از تربچه،” مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، vol. 12، no. 47، pp. 9–15، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/39772/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button