مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

323
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

526
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مصرف آب پرتقال بر اکسیداسیون چربی هنگام فعالیت ورزشی در دختران جوان دارای اضافه وزن

صفحات

 صفحه شروع 385 | صفحه پایان 391

کلیدواژه

حداکثر اکسیداسیون چربی(MFO)Q1

چکیده

 هدف از پژوهش حاضر بررسی اثر مصرف آب پرتقال بر اکسیداسیون چربی در فعالیت ورزشی بود. 8 دختر جوان دارای اضافه وزن با میانگین سن (6. 25 ± 24. 50) سال, قد (8. 19 ± 162. 50) سانتی متر, وزن (6. 23 ± 73. 93) کیلوگرم, BMI (0. 89 ± 28. 01) کیلوگرم بر متر مربع, درصد چربی بدن (2. 91 ± 37. 83) درصد, در دو جلسه جداگانه, فعالیت فزاینده ای را تا سر حد خستگی روی نوارگردان اجرا کردند. در یک جلسه آب و در جلسه دیگر آب پرتقال (500 میلی لیتر) را یک ساعت قبل از شروع فعالیت مصرف نمودند. میزان اکسیداسیون چربی و کربوهیدرات طی فعالیت با استفاده از روش کالری سنجی غیرمستقیم اندازه گیری شد. برای هر فرد, میزان حداکثر اکسیداسیون چربی (MFO) و شدتی از فعالیت که MFO در آن رخ می دهد (FATmax) تعیین گردید. آزمون آماری t همبسته نشان داد تفاوت معنی داری در MFO (12/0 = P), FATmax (83/0 = P) بین دو شرایط مصرف آب و مصرف آب پرتقال وجود ندارد. نتایج این تحقیق نشان داد مصرف آب پرتقال یک ساعت قبل از فعالیت ورزشی موجب تغییر قابل ملاحظه ای در اکسیداسیون چربی در دختران جوان دارای اضافه وزن نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    ارجمندی، مریم، و ابراهیمی، محسن. (1399). اثر مصرف آب پرتقال بر اکسیداسیون چربی هنگام فعالیت ورزشی در دختران جوان دارای اضافه وزن. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 27(3 )، 385-391. SID. https://sid.ir/paper/397779/fa

    Vancouver: کپی

    ارجمندی مریم، ابراهیمی محسن. اثر مصرف آب پرتقال بر اکسیداسیون چربی هنگام فعالیت ورزشی در دختران جوان دارای اضافه وزن. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1399؛27(3 ):385-391. Available from: https://sid.ir/paper/397779/fa

    IEEE: کپی

    مریم ارجمندی، و محسن ابراهیمی، “اثر مصرف آب پرتقال بر اکسیداسیون چربی هنگام فعالیت ورزشی در دختران جوان دارای اضافه وزن،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 27، no. 3 ، pp. 385–391، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397779/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button