مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

457
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

569
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات اکسیداسیون سوبسترا در هنگام فعالیت ورزشی پس از مصرف چای سفید در مردان چاق

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 150

چکیده

 هدف از انجام این مطالعه, بررسی تغییرات اکسیداسیون سوبسترا در هنگام فعالیت ورزشی با مصرف چای سفید در مردان چاق بود. تعداد 10 مرد جوان چاق (میانگین سنی 47/0 ± 00/19 سال, قد 32/4 ± 80/181 سانتی متر, وزن 84/8 ± 20/104 کیلوگرم, BMI 93/1 ± 20/31 کیلوگرم بر مترمربع, درصد چربی 62/2 ± 80/25 درصد) به صورت متقاطع و متعادل, یک بار 500 میلی لیتر آب و یک بار 500 میلی لیتر چای سفید دم کرده را با فاصله یک هفته از هم در حالت ناشتا مصرف کردند. یک ساعت پس از مصرف, درحالی که دستگاه گاز آنالایزر به آن ها وصل بود, فعالیت فزاینده ای را تا حد خستگی روی نوار گردان انجام دادند. میزان اکسیداسیون چربی و کربوهیدرات طی فعالیت با استفاده از روش کالری سنجی غیرمستقیم اندازه گیری شد. برای هر فرد, میزان حداکثر اکسیداسیون چربی (MFO) و شدتی از فعالیت که MFO در آن رخ می دهد (FATmax), تعیین شد. آزمون آماری تی وابسته نشان داد که مقدار MFO (P = 0. 011) و اکسیداسیون چربی در مرحله سوم (P = 0. 023) فعالیت, در شرایط مصرف چای سفید به طور معناداری بالاتر از مصرف آب بود. تفاوت معناداری در FATmax, زمان رسیدن به واماندگی, ضربان قلب بیشینه و حداکثر اکسیژن مصرفی در بین دو شرایط مشاهده نشد. به نظر می رسد که مصرف چای سفید یک ساعت قبل از فعالیت ورزشی می تواند باعث افزایش اکسیداسیون چربی در مردان چاق شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی حکمتی کار، امیرحسین، و ابراهیمی، محسن. (1398). بررسی تغییرات اکسیداسیون سوبسترا در هنگام فعالیت ورزشی پس از مصرف چای سفید در مردان چاق. فیزیولوژی ورزشی (پژوهش در علوم ورزشی)، 11(43 )، 141-150. SID. https://sid.ir/paper/407538/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی حکمتی کار امیرحسین، ابراهیمی محسن. بررسی تغییرات اکسیداسیون سوبسترا در هنگام فعالیت ورزشی پس از مصرف چای سفید در مردان چاق. فیزیولوژی ورزشی (پژوهش در علوم ورزشی)[Internet]. 1398؛11(43 ):141-150. Available from: https://sid.ir/paper/407538/fa

    IEEE: کپی

    امیرحسین احمدی حکمتی کار، و محسن ابراهیمی، “بررسی تغییرات اکسیداسیون سوبسترا در هنگام فعالیت ورزشی پس از مصرف چای سفید در مردان چاق،” فیزیولوژی ورزشی (پژوهش در علوم ورزشی)، vol. 11، no. 43 ، pp. 141–150، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407538/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button