APA:
کپینقادیان مقدم، محدثه، و محمودی خالدی، الهه. (1400). بررسی محتوای پروتئینی و ارتباط فعالیت آنزیمی با اثر ضد میکروبی نمونه های عسل ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 319-332. SID. https://sid.ir/paper/398069/fa
Vancouver:
کپینقادیان مقدم محدثه، محمودی خالدی الهه. بررسی محتوای پروتئینی و ارتباط فعالیت آنزیمی با اثر ضد میکروبی نمونه های عسل ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):319-332. Available from: https://sid.ir/paper/398069/fa
IEEE:
کپیمحدثه نقادیان مقدم، و الهه محمودی خالدی، “بررسی محتوای پروتئینی و ارتباط فعالیت آنزیمی با اثر ضد میکروبی نمونه های عسل ایرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 319–332، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/398069/fa