APA:
کپیسلاحورزیان، امین، عبداله پور، فواد، اسماعیلی، احمد، سپهوند، فرشته، و آزادپور، مژگان. (1394). فعالیت آنتی اکسیدانی و خاصیت ضد میکروبی دو نوع عسل حاصل از تغییر در جیره غذایی زنبور در مقایسه با دیگر عسل های تولیدی منطقه آبستان شهرستان خرم آباد. یافته، 17(3 (پیاپی 65))، 115-125. SID. https://sid.ir/paper/79969/fa
Vancouver:
کپیسلاحورزیان امین، عبداله پور فواد، اسماعیلی احمد، سپهوند فرشته، آزادپور مژگان. فعالیت آنتی اکسیدانی و خاصیت ضد میکروبی دو نوع عسل حاصل از تغییر در جیره غذایی زنبور در مقایسه با دیگر عسل های تولیدی منطقه آبستان شهرستان خرم آباد. یافته[Internet]. 1394؛17(3 (پیاپی 65)):115-125. Available from: https://sid.ir/paper/79969/fa
IEEE:
کپیامین سلاحورزیان، فواد عبداله پور، احمد اسماعیلی، فرشته سپهوند، و مژگان آزادپور، “فعالیت آنتی اکسیدانی و خاصیت ضد میکروبی دو نوع عسل حاصل از تغییر در جیره غذایی زنبور در مقایسه با دیگر عسل های تولیدی منطقه آبستان شهرستان خرم آباد،” یافته، vol. 17، no. 3 (پیاپی 65)، pp. 115–125، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/79969/fa