مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,227
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

518
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسید رزمارینیک بر کاهش اکسیداسیون LDL در محیط برون تنی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 6

چکیده

 مقدمه: اکسیداسیون چربی ها از جمله LDL نقش مهمی در ایجاد آترواسکلروز دارد. مواد اکسیدان موجود در مواد غذایی با اکسیداسیون LDL منجر به ایجاد و پیشرفت آترواسکلروز می شود و مواد آنتی اکسیدان در جیره غذایی مانند ویتامین E و اسید رزمارینیک می تواند با مهار اکسیداسیون LDL از ایجاد و پیشرفت آترواسکلروز جلوگیری کند.هدف: بررسی اثر اسید رزمارینیک بر اکسیداسیون LDL سرم ناشی از سولفات مس به صورت برون تنی(In vitro) .مواد و روش ها: از افراد سالم بعد از یک شب ناشتایی نمونه خون تهیه شد و LDL سرم جدا شده در گروه های کنترل, اکسید شده با مس و اسید رزمارینیک با غلظت های 50, 100 و 200 میکرومولار مطالعه شد. برای بررسی اکسیداسیون LDL مقدار دی انهای کونجوگه و MDA (مالون دی آلدئید) تشکیل شده اندازه گیری شد و آثار غلظت های مختلف اسید رزمارینیک بر مهار اکسیداسیون LDL سرم بررسی شد.نتایج: نتایج بدست آمده نشان می دهد که اسید رزمارینیک باعث کاهش اکسیداسیون LDL سرم می شود, بطوری که میزان MDA (مالون دی آلدئید) تشکیل شده بر اساس غلظت اسید رزمارینیک بترتیب 31.8, 36.7 و 50.3 درصد کاهش یافت. اثر مهاری اسید رزمارینیک بر اکسیداسیون LDL متناسب با غلظت است (50, 100 و 200 میکرومولار).نتیجه گیری: نتایج بدست آمده نشان می دهد که اسید رزمارینیک با غلظت های 50, 100 و 200 میکرومولار به طور معنی داری باعث جلوگیری از اکسیداسیون LDL می شود و با بررسی های بیشتر این ترکیبت ممکن است آثار مشابهی در درون تنی (In Vivo) داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدوند، حسن، خسروبیگی، علی، نعمتی، لیلا، و حاج حسینی، رضا. (1391). اثر اسید رزمارینیک بر کاهش اکسیداسیون LDL در محیط برون تنی. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، 21(83)، 1-6. SID. https://sid.ir/paper/39836/fa

    Vancouver: کپی

    احمدوند حسن، خسروبیگی علی، نعمتی لیلا، حاج حسینی رضا. اثر اسید رزمارینیک بر کاهش اکسیداسیون LDL در محیط برون تنی. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان[Internet]. 1391؛21(83):1-6. Available from: https://sid.ir/paper/39836/fa

    IEEE: کپی

    حسن احمدوند، علی خسروبیگی، لیلا نعمتی، و رضا حاج حسینی، “اثر اسید رزمارینیک بر کاهش اکسیداسیون LDL در محیط برون تنی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، vol. 21، no. 83، pp. 1–6، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/39836/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا