Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,523
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

577
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 در گوشت چرخ کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 هدف از مطالعه حاضر, تعیین اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی رشد باکتری E.coli O157:H7 درگوشت چرخ کرده متاثر از غلظت های مختلف (صفر, 0.005, 0.015 و 0.03 درصد) آویشن شیرازی در درجه حرارت های 4 و 10 درجه سلسیوس در مدت 14 روز است. در همه غلظت های فوق خواص حسی قابل قبولی مشاهده گردید. در غلظت 0.03 درصد اثر ضدباکتریایی قوی مشاهده گردید. ضریب همبستگی غلظت اسانس آویشن شیرازی با لگاریتم تعداد باکتری مورد مطالعه در دماهای 4 و 10 درجه سلسیوس به ترتیب -0.701 و -0.599 بود, که نشان می دهد با افزایش غلظت اسانس, میزان رشد باکتری در طی دوره نگهداری کاهش می یابد و از نظر آماری اثر اسانس بر روی رشد باکتری معنی دار بود (p<0.01). یافته های این مطالعه نشان دهنده این است که جمعیت باکتری E.coli O157:H7 در گوشت چرخ کرده تیمارشده با غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد کاهش بیشتری نسبت به نمونه های نگهداری شده در دمای 10 درجه سانتی گراد (دمای یخچالی نامناسب) داشتند که این مساله نشان دهنده نقش مفید نگهداری در شرایط سرد می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوری، نگین، رکنی، نوردهر، آخوندزاده، افشین، میثاقی، علی، و توریان، فهیمه. (1390). اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 در گوشت چرخ کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه). بهداشت مواد غذایی، 1(1 (پیاپی 1))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/404801/fa

    Vancouver: کپی

    نوری نگین، رکنی نوردهر، آخوندزاده افشین، میثاقی علی، توریان فهیمه. اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 در گوشت چرخ کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(1 (پیاپی 1)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/404801/fa

    IEEE: کپی

    نگین نوری، نوردهر رکنی، افشین آخوندزاده، علی میثاقی، و فهیمه توریان، “اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 در گوشت چرخ کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 1 (پیاپی 1)، pp. 1–8، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/404801/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا