مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,006
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

640
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضد میکروبی اسانس آویشن شیرازی بر E.coli O157: H7 در گوشت چرخ کرده گوساله در طی نگهداری در دمای یخچالی به منظور جایگزینی با نگه دارنده های شیمیایی و تامین سلامت مصرف کنندگان

صفحات

 صفحه شروع 192 | صفحه پایان 197

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوری، نگین، رکنی، نوردهر، آخوندزاده بستی، افشین، میثاقی، علی، دباغ مقدم، آراسب، یحیی رعیت، رامک، و قنبری سقرلو، نسطونا. (1391). اثر ضد میکروبی اسانس آویشن شیرازی بر E.coli O157: H7 در گوشت چرخ کرده گوساله در طی نگهداری در دمای یخچالی به منظور جایگزینی با نگه دارنده های شیمیایی و تامین سلامت مصرف کنندگان. مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)، 10(3 (مسلسل 39))، 192-197. SID. https://sid.ir/paper/96659/fa

    Vancouver: کپی

    نوری نگین، رکنی نوردهر، آخوندزاده بستی افشین، میثاقی علی، دباغ مقدم آراسب، یحیی رعیت رامک، قنبری سقرلو نسطونا. اثر ضد میکروبی اسانس آویشن شیرازی بر E.coli O157: H7 در گوشت چرخ کرده گوساله در طی نگهداری در دمای یخچالی به منظور جایگزینی با نگه دارنده های شیمیایی و تامین سلامت مصرف کنندگان. مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)[Internet]. 1391؛10(3 (مسلسل 39)):192-197. Available from: https://sid.ir/paper/96659/fa

    IEEE: کپی

    نگین نوری، نوردهر رکنی، افشین آخوندزاده بستی، علی میثاقی، آراسب دباغ مقدم، رامک یحیی رعیت، و نسطونا قنبری سقرلو، “اثر ضد میکروبی اسانس آویشن شیرازی بر E.coli O157: H7 در گوشت چرخ کرده گوساله در طی نگهداری در دمای یخچالی به منظور جایگزینی با نگه دارنده های شیمیایی و تامین سلامت مصرف کنندگان،” مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)، vol. 10، no. 3 (مسلسل 39)، pp. 192–197، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/96659/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا