مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

220
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

525
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نامه به سردبیر: ارتباط بین چای سفید و متابولیسم بافت چربی: اهمیّت و ضرورت تحقیقات در آینده در زمینه تأثیر چای سفید بر اکسیداسیون چربی در مقایسه با دیگر چای ها

صفحات

 صفحه شروع 397 | صفحه پایان 400

چکیده

 چاقی یک بیماری چند عاملی پیچیده است. شیوع اضافه وزن و چاقی در سراسر جهان از سال 1980 دو برابر شده است تا حدی که تقریبا یک سوم جمعیت جهان اکنون به عنوان افراد دارای اضافه وزن یا چاق طبقه بندی می شوند. از طرفی, محققین علوم ورزشی برای جلوگیری از شیوع بیشتر این اپیدمی فعالیت های ورزشی را پیشنهاد کرده اند. همچنین در کنار فعالیت ورزشی استفاده از مکمل های چربی سوز طبیعی مانند: چای سبز توانست نظر افراد زیادی را به خود جلب کند. اما به تازگی چای سفید در بعضی از تحقیقات داخلی و خارجی توانست نشان دهد که مانند چای سبز و حتی بهتر از آن پتانسیل اکسیداسیون چربی را خواهد داشت. بنابراین, می توان پیشنهاد کرد محققان با انجام تحقیقات بیشتر در ارتباط با مقایسه چای سبز و سفید و اثرات آن بر شاخص های مرتبط با چاقی, شکاف علمی را پر نمایند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    احمدی حکمتی کار، امیرحسین. (1399). نامه به سردبیر: ارتباط بین چای سفید و متابولیسم بافت چربی: اهمیّت و ضرورت تحقیقات در آینده در زمینه تأثیر چای سفید بر اکسیداسیون چربی در مقایسه با دیگر چای ها. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، 27(4 )، 397-400. SID. https://sid.ir/paper/402856/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی حکمتی کار امیرحسین. نامه به سردبیر: ارتباط بین چای سفید و متابولیسم بافت چربی: اهمیّت و ضرورت تحقیقات در آینده در زمینه تأثیر چای سفید بر اکسیداسیون چربی در مقایسه با دیگر چای ها. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند[Internet]. 1399؛27(4 ):397-400. Available from: https://sid.ir/paper/402856/fa

    IEEE: کپی

    امیرحسین احمدی حکمتی کار، “نامه به سردبیر: ارتباط بین چای سفید و متابولیسم بافت چربی: اهمیّت و ضرورت تحقیقات در آینده در زمینه تأثیر چای سفید بر اکسیداسیون چربی در مقایسه با دیگر چای ها،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، vol. 27، no. 4 ، pp. 397–400، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402856/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button