مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

418
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

646
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و متغیرهای فارماکوگنوزی مان انذروت براساس دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی

صفحات

 صفحه شروع 564 | صفحه پایان 571

چکیده

 زمینه: مان انذروت از گیاه Astragalus sarcocola که نوعی گون متعلق به خانواده Fabaceae می باشد و به وفور در فارس, کرمان, بلوچستان و هرمزگان رویش دارد, تهیه می گردد. از آن جایی که بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کنترل کیفی (QC) هر ترکیبی منجر به اعتباربخشی و استانداردسازی آن ترکیب جهت کاربردهای بالینی می شود, لازم است دستورالعمل های کنترل کیفی مرتبط با سازمان بهداشت جهانی (WHO) برای انذروت که دارای اندیکاسیون های متواتر در طب سنتی بوده است, انجام پذیرد. روش کار: مان انذروتپس از تهیه از شرکت داروسازی نیاک گرگان توسط یک متخصص سیستماتیک شناسایی و نام علمی دقیق آن تعیین گردید. مطابق دستورالعمل WHO, به بررسی های فیزیکوشیمیایی و فارماکوگنوزی انذروت پرداخته شد. یافته ها: انذروت, یک مان بسیار تلخ, ترد و شکننده و در حالت خشک فاقد چسبندگی بوده که زیر میکروسکوپ بصورت دانه های برنجی شکل مجزا از هم دیده می شود. درصد رطوبت, ترکیبات خارجی, سوکروز, خاکستر تام و خاکستر محلول در آب برای انذروت به ترتیب 24/0± 25/5, 2/0± 8/2, 04/0± 09/12, 5/0± 08/9 و 15/0± 9/2 گزارش گردید. این مان فاقد اندیس تورم با کف کنندگی تقریبا بالایی بود و 72% در آب و کمتر از 50% در اتانول 96% محلولیت داشت. میزان سرب, جیوه و کادمیوم به ترتیب 0006/0, 0002/0 و 0007/0 بر حسب ppm سنجیده و میزان فلاونویید تام آن 61/18 میکروگرم بر میلی لیتر برحسب استاندارد کویرستین در طول موج 415 نانومتر گزارش گردید. نتیجه گیری: مان انذروت ایران با داشتن خصوصیات متنوع درمانی از قبیل سرماخوردگی, کوفتگی و بستن استخوان شکسته در طب سنتی می تواند ایده نوینی برای تولید و یا توسعه محصولات دارویی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button