APA:
کپیآزاده رنجبر، مهدیه، و قوامی، عبداله. (1399). بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغن های زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران. علوم غذایی و تغذیه، 18(1 (پیاپی 69) )، 61-70. SID. https://sid.ir/paper/416079/fa
Vancouver:
کپیآزاده رنجبر مهدیه، قوامی عبداله. بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغن های زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛18(1 (پیاپی 69) ):61-70. Available from: https://sid.ir/paper/416079/fa
IEEE:
کپیمهدیه آزاده رنجبر، و عبداله قوامی، “بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغن های زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 1 (پیاپی 69) ، pp. 61–70، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416079/fa