مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

472
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

519
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغن های زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 70

چکیده

 مقدمه: روغن زیتون یکی از محبوبترین روغن ها می باشد که با توجه به ترکیبات زیست فعال آن بعنوان روغن سالم مطرح است. پژوهش حاضر اثر فرآیند تصفیه بر استرول های روغن های زیتون مختلف تولید شده در صنایع روغن ایران را بررسی می نماید. مواد و روش ها: نمونه های روغن زیتون قبل و بعد از تصفیه از سه برند مختلف روغن زیتون تهیه گردید. آزمون های ترکیب اسیدهای چرب, عدد یدی, عدد صابونی, ترکیبات غیرصابونی, تعیین زمان پایداری روغن در برابر اکسیداسیون و شناسایی استرول ها و تغییرات کمی آنها طی فرایند بر روی آنها انجام شد و نتایج با نرم افزار SPSS نسخه 22 مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته ها: یافته های این پژوهش نشان داد که تصفیه روغن زیتون در هر سه نمونه باعث تغییرات در پروفایل اسیدهای چرب نمونه ها گردید. همچنین در نمونه های تصفیه شده افزایش معنی داری (p≤ 0. 05) در اندیس یدی و اندیس صابونی (mg KOH/g), ترکیبات غیرصابونی (درصد وزنی) نسبت به نمونه روغن زیتون تصفیه نشده دیده می شود. همچنین کاهش معنی داری (p≤ 0. 05) در زمان پایداری روغن در برابر اکسیداسیون و درصد ترکیبات استرولی و استرول تام (ppm) نسبت به نمونه روغن زیتون تصفیه نشده به دست آمد. نتیجه گیری: نتایج این پژوهش تایید می کند که تصفیه روغن زیتون می تواند تاثیر قابل ملاحظه ای بر روغن زیتون و ترکیبات زیست فعال آن از جمله استرول ها داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آزاده رنجبر، مهدیه، و قوامی، عبداله. (1399). بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغن های زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران. علوم غذایی و تغذیه، 18(1 (پیاپی 69) )، 61-70. SID. https://sid.ir/paper/416079/fa

    Vancouver: کپی

    آزاده رنجبر مهدیه، قوامی عبداله. بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغن های زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛18(1 (پیاپی 69) ):61-70. Available from: https://sid.ir/paper/416079/fa

    IEEE: کپی

    مهدیه آزاده رنجبر، و عبداله قوامی، “بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغن های زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 1 (پیاپی 69) ، pp. 61–70، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416079/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button