Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

445
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

5

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین فاصله مناسب بین غلتک ها در پوست کن غلتک لاستیکی برای تبدیل سه رقم برنج متداول در استان گیلان

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 48

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیمان، میرحسین، توکلی هشجین، تیمور، و مینایی، سعید. (1378). تعیین فاصله مناسب بین غلتک ها در پوست کن غلتک لاستیکی برای تبدیل سه رقم برنج متداول در استان گیلان. علوم کشاورزی، 5(20)، 37-48. SID. https://sid.ir/paper/417982/fa

    Vancouver: کپی

    پیمان میرحسین، توکلی هشجین تیمور، مینایی سعید. تعیین فاصله مناسب بین غلتک ها در پوست کن غلتک لاستیکی برای تبدیل سه رقم برنج متداول در استان گیلان. علوم کشاورزی[Internet]. 1378؛5(20):37-48. Available from: https://sid.ir/paper/417982/fa

    IEEE: کپی

    میرحسین پیمان، تیمور توکلی هشجین، و سعید مینایی، “تعیین فاصله مناسب بین غلتک ها در پوست کن غلتک لاستیکی برای تبدیل سه رقم برنج متداول در استان گیلان،” علوم کشاورزی، vol. 5، no. 20، pp. 37–48، 1378، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/417982/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا