مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

811
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

198
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

میزان آلودگی ماکارونی تولید شده به کلستریدیوم پرفرنژنس در منطقه جاجرود - رودهن

صفحات

 صفحه شروع 24 | صفحه پایان 29

چکیده

ماکارونی از جمله فرآورده های غذایی مورد علاقه اکثر خانواده ها بوده و بازار مصرف آن در اکثر نقاط جهان در حال گسترش است, بنابراین سالم بودن آن از لحاظ میکروبی و کیفیت بالای پخت آن, مهم ترین عامل برای مصرف کننده می باشد. از لحاظ سالم بودن محصول از نظر میکروبی, مواد اولیه مورداستفاده باید دارای شرایط مناسب باشند. در بررسی حاضر از 5 کارخانه تولیدی ماکارونی در منطقه جاجرود- رودهن 160 نمونه آب, آرد و ماکارونی به منظور تعیین آلودگی های میکروبی به ویژه آلودگی به کلستریدیوم پرفونژنس گرفته شد. آلودگی آب از لحاظ کلستریدیوم پرفرنژنس شامل 8 نمونه (5 درصد), آلودگی آرد 3 نمونه (1.87 درصد ) ودرمورد ماکارونی شامل 10 نمونه (6.25 درصد) بود با توجه به نتایج بدست آمده می توانیم آلودگی ماکارونی به کلستریدیوم پرفرژنس را به میزان 85 درصد به آب و 15 درصد به آرد نسبت دهیم. همچنین کاهش شمارش کلی میکروب از 11.87 درصد در مورد آرد به 1.25 درصددر ماکارونی, و کپک از 9.37 درصد در آرد به 0.62 درصد در ماکارونی, نشان می دهد که با رعایت شرایط مناسب در تولید نه تنها ریزسازواره ها افزایش نمی یابند, بلکه کاهش شدید در میزان آنها دیده می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    سلطان دلال، محمدمهدی، محمدیان، زهره، و غریبیان، نوریک. (1380). میزان آلودگی ماکارونی تولید شده به کلستریدیوم پرفرنژنس در منطقه جاجرود - رودهن. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، 3(7)، 24-29. SID. https://sid.ir/paper/421535/fa

    Vancouver: کپی

    سلطان دلال محمدمهدی، محمدیان زهره، غریبیان نوریک. میزان آلودگی ماکارونی تولید شده به کلستریدیوم پرفرنژنس در منطقه جاجرود - رودهن. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان[Internet]. 1380؛3(7):24-29. Available from: https://sid.ir/paper/421535/fa

    IEEE: کپی

    محمدمهدی سلطان دلال، زهره محمدیان، و نوریک غریبیان، “میزان آلودگی ماکارونی تولید شده به کلستریدیوم پرفرنژنس در منطقه جاجرود - رودهن،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، vol. 3، no. 7، pp. 24–29، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/421535/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button