APA:
کپیارشدی نژاد، شهرام، عزیزی، محمدحسین، و حمیدی اصفهانی، زهره. (1384). اثر شرایط مختلف تخمیر بر میزان اسید فیتیک خمیر نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/71707/fa
Vancouver:
کپیارشدی نژاد شهرام، عزیزی محمدحسین، حمیدی اصفهانی زهره. اثر شرایط مختلف تخمیر بر میزان اسید فیتیک خمیر نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(2):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/71707/fa
IEEE:
کپیشهرام ارشدی نژاد، محمدحسین عزیزی، و زهره حمیدی اصفهانی، “اثر شرایط مختلف تخمیر بر میزان اسید فیتیک خمیر نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2، pp. 1–12، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71707/fa