Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

7,871
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,190
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تمهیدات غذایی و مدل برنامه ریزی برای شرایط بحران

صفحات

 صفحه شروع 309 | صفحه پایان 318

چکیده

 همیشه نمی توان از بروز بلایا و مصائب جلوگیری کرد. اما با فراهم آوردن تجهیزات و لوازم مورد نیاز قبل از وقوع بحران , می توان وضعیت زندگی خود و دیگران را در شرایط اضطراری بهبود بخشید. برای مبارزه با بلایا و حفظ حیات , سه اولویت اصلی عبارتند از: آب , غذا و سرپناه. یکی از مهمترین نیازهای اولیه انسان در شرایط عادی و بحرانی غذا می باشد. شرایط بحران را نیز می توان به دو دسته کلی تقسیم نمود : شرایطی که اراده انسان در آن دخالت ندارد , مانند بلایای طبیعی (زلزله , سیل , طوفان , قحطی) و شرایط بحرانی که انسان در آن به طور مستقیم دخالت دارد , مانند جنگ (بیولوژیک, شیمیایی و هسته ای) و اغتشاشات داخلی. هر یک از انواع بلایا و شرایط بحرانی اثرات متفاوتی بر مقوله غذا و تغذیه خواهند داشت. برنامه ریزی و مدیریت صحیح می تواند از گسترش زیان های ناشی از بحران بکاهد. در این مقاله به ابعاد مختلف برنامه ریزی , برآورد , چگونگی تامین , نگهداری و ذخیره , توزیع و نحوه مصرف مواد غذایی , انواع مواد غذایی ضروری در شرایط بحران , تجهیزات و امکانات (انسانی , مادی و سازمانی) مورد نیاز موجود در کشور پرداخته و متناسب با آن مدل مطلوب برای برنامه ریزی در شرایط بحران ارایه گردیده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرج زاده، داوود، توکلی، رضا، و صراف پور، رضا. (1382). تمهیدات غذایی و مدل برنامه ریزی برای شرایط بحران. مجله طب نظامی، 5(4 (مسلسل 18))، 309-318. SID. https://sid.ir/paper/426196/fa

    Vancouver: کپی

    فرج زاده داوود، توکلی رضا، صراف پور رضا. تمهیدات غذایی و مدل برنامه ریزی برای شرایط بحران. مجله طب نظامی[Internet]. 1382؛5(4 (مسلسل 18)):309-318. Available from: https://sid.ir/paper/426196/fa

    IEEE: کپی

    داوود فرج زاده، رضا توکلی، و رضا صراف پور، “تمهیدات غذایی و مدل برنامه ریزی برای شرایط بحران،” مجله طب نظامی، vol. 5، no. 4 (مسلسل 18)، pp. 309–318، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/426196/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا