APA:
کپیکلباسی اشتری، احمد، و فاطمیان، حامد. (1380). تاثیر ویژگیهای فرآیند اسمزی بر خصوصیات کیفی برگه های سیب زرد لبنانی. علوم کشاورزی ایران، 32(4)، 835-845. SID. https://sid.ir/paper/429359/fa
Vancouver:
کپیکلباسی اشتری احمد، فاطمیان حامد. تاثیر ویژگیهای فرآیند اسمزی بر خصوصیات کیفی برگه های سیب زرد لبنانی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1380؛32(4):835-845. Available from: https://sid.ir/paper/429359/fa
IEEE:
کپیاحمد کلباسی اشتری، و حامد فاطمیان، “تاثیر ویژگیهای فرآیند اسمزی بر خصوصیات کیفی برگه های سیب زرد لبنانی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 32، no. 4، pp. 835–845، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/429359/fa