مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,707
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

282
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر سطوح مختلف انرژی و نسبت انرژی به پروتئین جیره بر عملکرد مرغ های تخم گذار بومی استان فارس در مرحله دوم تخم گذاری

صفحات

 صفحه شروع 457 | صفحه پایان 469

چکیده

 اثر سطوح مختلف انرژی (2700, 2900 و 3100, کیلو کالری در کیلوگرم) و نسبت های مختلف انرژی به پروتیین (195, 215 و 239) در جیره, بر عملکرد تولیدی مرغ های تخم گذار بومی استان فارس در مرحله دوم تخم گذاری بررسی شد. 216 قطعه مرغ تخم گذار بومی در سن 45 هفتگی در 6 گروه 4 قطعه ای به 9 تیمار مورد آزمایش اختصاص داده شد. جیره های آزمایشی به گونه ای فرموله شد که هر یک از سطوح انرژی دارای سه نسبت مختلف انرژی به پروتئین باشد. سپس جیره های آزمایشی به مدت 20 هفته (هفته 42 تا 62) به صورت آزاد و در قالب طرح کاملا تصادفی در اختیار مرغ ها قرار گرفت. درصد تخم گذاری, وزن تخم مرغ های تولیدی, افزایش وزن و درصد ماندگاری مرغ ها بین تیمارهای مختلف, تفاوت معنی داری با هم نداشتند (P>0.05). میزان خوراک مصرفی روزانه تفاوت معنی داری را بین جیره های 1, 2 و 3 (3100) و 5 (2900) با جیره 7 (2700) نشان داد (P<0.05). به طوری که جیره های 1, 2, 3 و 5 کمتر مصرف شد. تاثیر کلی سطوح مختلف انرژی بر مصرف خوراک  و ضریب تبدیل خوراک معنی دار بود (P<0.05). به طوری که سطح انرژی 3100 با 2700 تفاوت معنی دار داشت (P<0.05) و کمتر مصرف شد. ضریب تبدیل خوراک برای سطح انرژی 3100 اختلاف معنی داری با سطح 2700 داشت. قیمت خوراک به ازای تولید هر کیلوگرم تخم مرغ به طور معنی داری با افزایش سطح انرژی و پروتیین جیره افزایش یافت(P<0.05) . بر اساس نتایج به نظر می رسد که سطح انرژی 2700 کیلوکالری در کیلوگرم و 11.31 درصد پروتیین برای تامین نیازهای تولیدی مرغ های تخم گذار بومی فارس در مرحله دوم تخم گذاری کافی و اقتصادی تر باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عرب ابوسعید، مسعود، روغنی، ابراهیم، و حسن زاده، بیان. (1385). بررسی تاثیر سطوح مختلف انرژی و نسبت انرژی به پروتئین جیره بر عملکرد مرغ های تخم گذار بومی استان فارس در مرحله دوم تخم گذاری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(3 (ب))، 457-469. SID. https://sid.ir/paper/431142/fa

    Vancouver: کپی

    عرب ابوسعید مسعود، روغنی ابراهیم، حسن زاده بیان. بررسی تاثیر سطوح مختلف انرژی و نسبت انرژی به پروتئین جیره بر عملکرد مرغ های تخم گذار بومی استان فارس در مرحله دوم تخم گذاری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(3 (ب)):457-469. Available from: https://sid.ir/paper/431142/fa

    IEEE: کپی

    مسعود عرب ابوسعید، ابراهیم روغنی، و بیان حسن زاده، “بررسی تاثیر سطوح مختلف انرژی و نسبت انرژی به پروتئین جیره بر عملکرد مرغ های تخم گذار بومی استان فارس در مرحله دوم تخم گذاری،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 3 (ب)، pp. 457–469، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/431142/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button