APA:
کپیدخانی، شهرام، شکرانی، رضا، و صبوری هلستانی، صمد. (1379). بررسی تغییرات کمی و کیفی قندها طی فرآیند کنسرو تخمیری زیتون با روش کروماتوگرافی با کارآیی بالا. علوم کشاورزی ایران، 31(4)، 677-687. SID. https://sid.ir/paper/437160/fa
Vancouver:
کپیدخانی شهرام، شکرانی رضا، صبوری هلستانی صمد. بررسی تغییرات کمی و کیفی قندها طی فرآیند کنسرو تخمیری زیتون با روش کروماتوگرافی با کارآیی بالا. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1379؛31(4):677-687. Available from: https://sid.ir/paper/437160/fa
IEEE:
کپیشهرام دخانی، رضا شکرانی، و صمد صبوری هلستانی، “بررسی تغییرات کمی و کیفی قندها طی فرآیند کنسرو تخمیری زیتون با روش کروماتوگرافی با کارآیی بالا،” علوم کشاورزی ایران، vol. 31، no. 4، pp. 677–687، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/437160/fa