مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

887
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

628
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 در این مطالعه, اثر بازدارندگی وانیلین بر رشد اشریشیا کولای و استافیلوکوکوس اورئوس با روش انتشار در آگار بررسی شد. برای این منظور, فیلم خوراکی با استفاده از گلوتن گندم به همراه غلظت های 0.5, 1, 2 و 4 درصد وانیلین تهیه گردید و میزان اثر بازدارندگی میکروبی بر اساس وسعت منطقه مهار میکروبی تعیین گردید. نتایج نشان داد غلظت 0.5 درصد وانیلین فاقد اثر مهاری بر رشد باکتری ها بود, اما فیلم های حاوی بیش از 1 درصد وانیلین برای هر دو باکتری خاصیت مهاری داشتند. وسعت منطقه مهار رشد برای غلظت های مختلف وانیلین متفاوت و با افزایش غلظت وانیلین افزایش یافت. همچنین افزایش مقدار وانیلین, سبب افزایش کشش پذیری و ازدیاد طول فیلم گردید که علت آن را می توان به دلیل شبکه ایجاد شده در نتیجه ایجاد اتصالات عرضی و تولید شیف باز حاصل از واکنش بین وانیلین و گلوتن توجیه نمود. مقدار خاصیت ضدباکتریایی فیلم ها برای اشریشیا کولای و استافیلوکوکوس اورئوس تفاوت معنی داری داشت و فیلم وانیلین در مهار این دو باکتری موثر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اعرابی، اعظم، عبادی، حسن، و سعیدی، صدف. (1394). بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین. بهداشت مواد غذایی، 5(1 (پیاپی 17))، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/222877/fa

    Vancouver: کپی

    اعرابی اعظم، عبادی حسن، سعیدی صدف. بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(1 (پیاپی 17)):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/222877/fa

    IEEE: کپی

    اعظم اعرابی، حسن عبادی، و صدف سعیدی، “بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 1 (پیاپی 17)، pp. 1–12، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222877/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button