APA:
کپیاعرابی، اعظم، عبادی، حسن، و سعیدی، صدف. (1394). بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین. بهداشت مواد غذایی، 5(1 (پیاپی 17))، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/222877/fa
Vancouver:
کپیاعرابی اعظم، عبادی حسن، سعیدی صدف. بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(1 (پیاپی 17)):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/222877/fa
IEEE:
کپیاعظم اعرابی، حسن عبادی، و صدف سعیدی، “بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 1 (پیاپی 17)، pp. 1–12، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222877/fa