APA:
کپیصفری، امید، بلداجی، فتح اله، و حاجی مرادلو، عبدالمجید. (1387). بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss). پژوهش و سازندگی، 21(1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان)، 74-80. SID. https://sid.ir/paper/442402/fa
Vancouver:
کپیصفری امید، بلداجی فتح اله، حاجی مرادلو عبدالمجید. بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss). پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان):74-80. Available from: https://sid.ir/paper/442402/fa
IEEE:
کپیامید صفری، فتح اله بلداجی، و عبدالمجید حاجی مرادلو، “بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss)،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان، pp. 74–80، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442402/fa