APA:
کپیشیخ اسلامی، زهرا، و کریمی، مهدی. (1383). نقش امولسیفایرها, درصد استخراج آرد و ترتیب زمانی مخلوط کردن خمیر بر حفظ رطوبت و کیفیت نان حجیم صنعتی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 5(21)، 27-36. SID. https://sid.ir/paper/444632/fa
Vancouver:
کپیشیخ اسلامی زهرا، کریمی مهدی. نقش امولسیفایرها, درصد استخراج آرد و ترتیب زمانی مخلوط کردن خمیر بر حفظ رطوبت و کیفیت نان حجیم صنعتی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1383؛5(21):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/444632/fa
IEEE:
کپیزهرا شیخ اسلامی، و مهدی کریمی، “نقش امولسیفایرها, درصد استخراج آرد و ترتیب زمانی مخلوط کردن خمیر بر حفظ رطوبت و کیفیت نان حجیم صنعتی،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 5، no. 21، pp. 27–36، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/444632/fa