APA:
کپیزمین دار، نفیسه، و شاهدی باغ خندان، محمد. (1385). بررسی بافت, رنگ و مقدار پراکسید چیپس فرموله شده سیب زمینی از ارقام اگریا و مارفونا در زمان انبارداری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(3 (الف))، 249-255. SID. https://sid.ir/paper/446374/fa
Vancouver:
کپیزمین دار نفیسه، شاهدی باغ خندان محمد. بررسی بافت, رنگ و مقدار پراکسید چیپس فرموله شده سیب زمینی از ارقام اگریا و مارفونا در زمان انبارداری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(3 (الف)):249-255. Available from: https://sid.ir/paper/446374/fa
IEEE:
کپینفیسه زمین دار، و محمد شاهدی باغ خندان، “بررسی بافت, رنگ و مقدار پراکسید چیپس فرموله شده سیب زمینی از ارقام اگریا و مارفونا در زمان انبارداری،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 3 (الف)، pp. 249–255، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/446374/fa