مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

924
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

363
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت چاقی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی مازندران

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 80

چکیده

 سابقه و هدف: امروزه چاقی به عنوان یکی از عواملی که می تواند بر کیفیت زندگی نقش داشته باشد, شناخته شده است. لذا هدف از انجام مطالعه حاضر بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت چاقی در دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی مازندران بوده است.مواد و روش ها: این مطالعه از نوع مقطعی- تحلیلی بوده که بر روی 116 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی مازندران انجام شد. انتخاب نمونه ها بصورت تصادفی سیستماتیک و بسامد غذایی با استفاده از پرسشنامه  (Food frequency questionnaire; FFQ) به صورت مصاحبه تکمیل و جمع آوری شد. اطلاعات بدست آمده به کمک نرم افزارهای Excel  و SPSS و آزمون آماری ANOVA و T-test تجزیه و تحلیل گردید.یافته ها: در این مطالعه میانگین وزن و قد نمونه ها بترتیب 60.4 کیلوگرم و 160 سانتی متر بود. بر اساس نمایه توده بدنی, 21.1 درصد کل نمونه ها کم وزن, 51.7 درصد دارای وزن طبیعی و 29.3 درصد دارای اضافه وزن و 6.9 درصد چاق بودند. نسبت دور کمر به دور باسن در 49.1 درصد کل دانشجویان بیشتر از 0.8 بود که این افراد مبتلا به چاقی شکمی بودند.استنتاج: نتایج نشان می دهد که شیوع اضافه وزن و چاقی و دریافت بیشتر انرژی, کربوهیدرات در افراد در نمونه های مورد بررسی نسبتا بالاست. لذا باید توجه و امکانات بیشتری جهت آموزش دانشجویان در مورد رژیم غذایی مناسب اختصاص یابد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عابدی، قاسم، محمدپور، رضاعلی، رستمی، فریده، احمدی نیا، فاطمه، و رجبی، محمد. (1389). بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت چاقی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی مازندران. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 20(80)، 77-80. SID. https://sid.ir/paper/45011/fa

    Vancouver: کپی

    عابدی قاسم، محمدپور رضاعلی، رستمی فریده، احمدی نیا فاطمه، رجبی محمد. بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت چاقی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی مازندران. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1389؛20(80):77-80. Available from: https://sid.ir/paper/45011/fa

    IEEE: کپی

    قاسم عابدی، رضاعلی محمدپور، فریده رستمی، فاطمه احمدی نیا، و محمد رجبی، “بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت چاقی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی مازندران،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 20، no. 80، pp. 77–80، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/45011/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button