مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,431
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

452
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر محیط کشت بر فعالیت های متابولیکی و ضد باکتریایی پروبیوتیک ها

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 زمینه و هدف: پروبیوتیک ها ترکیبات میکروبی زنده ای هستند که مستقیما به مواد غذایی اضافه شده و تاثیر مطلوبی بر عملکرد و سلامت موجودات زنده می گذارند. فاکتورهای بیفیدوژنیک با ورود به روده بزرگ, به افزایش جمعیت باکتری های اسید لاکتیک از جمله لاکتوباسیل ها و بیفیدوباکتریوم ها کمک کرده و مانع رشد پاتوژن های روده ای می شوند. این مطالعه با هدف بررسی اثر محیط کشت بر فعالیت های متابولیکی و ضدباکتریایی پروبیوتیک ها صورت گرفت.روش بررسی: در این مطالعه, از باکتری های پروبیوتیک و باکتری های پاتوژن روده ای استفاده شد. لاکتوباسیل ها و بیفیدوباکتریوم ها با کشت در محیطMRS , رنگ آمیزی گرم و روش های استاندارد بیوشیمیایی شناسایی شدند. اثر آنتاگونیستی پروبیوتیک ها در حضور فاکتورهای رشد به روش انتشار در آگار, بر روی شیگلا فلکسنری, اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم بررسی گردید و pH محیط کشت اندازه گیری شد.یافته ها: باکتری های پروبیوتیک رشد کرده در محیط کشت MRS حاوی 1% لاکتوز به اضافه سوربتیول, رافینوز و ریبوفلاوین, خاصیت ضد باکتریایی از خود نشان دادند. بیشترین فعالیت آنتاگونیستی مربوط به لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس سویه صنعتی بر روی شیگلا فلکسنری و کمترین فعالیت ضدباکتریایی مربوط به لاکتوباسیلوس کازئی(PTCC 1608)  بر روی سالمونلا تیفی موریوم بود. همچنین بیفیدوباکتریوم بیفیدوم سویه صنعتی, بیشترین تاثیر را در کاهش pH محیط کشت در اثر مصرف ترکیبات فوق داشت.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد با افزودن فاکتورهای رشد به محیط پایه MRS حاوی 1% لاکتوز, رشد پروبیوتیک ها افزایش یافته و فعالیت ضد باکتریایی آنها نیز بیشتر می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرداوودی، فاطمه، قائمی، ناصر، میرپور، میرساسان، و کاظمی درسنکی، رضا. (1390). اثر محیط کشت بر فعالیت‌ های متابولیکی و ضد‌باکتریایی پروبیوتیک ‌ها. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، 5(4 (پی در پی 20))، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/450781/fa

    Vancouver: کپی

    میرداوودی فاطمه، قائمی ناصر، میرپور میرساسان، کاظمی درسنکی رضا. اثر محیط کشت بر فعالیت‌ های متابولیکی و ضد‌باکتریایی پروبیوتیک ‌ها. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم[Internet]. 1390؛5(4 (پی در پی 20)):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/450781/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه میرداوودی، ناصر قائمی، میرساسان میرپور، و رضا کاظمی درسنکی، “اثر محیط کشت بر فعالیت‌ های متابولیکی و ضد‌باکتریایی پروبیوتیک ‌ها،” مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، vol. 5، no. 4 (پی در پی 20)، pp. 0–0، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/450781/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button