APA:
کپیمیرزایی، ح.. (1383). بررسی وضعیت باقیمانده نیتریت در کالباس و سوسیس عرضه شده در بازار تبریز با روش اسپکتروفتومتریک. علوم دامپزشکی ایران، 1(3)، 30-40. SID. https://sid.ir/paper/451164/fa
Vancouver:
کپیمیرزایی ح.. بررسی وضعیت باقیمانده نیتریت در کالباس و سوسیس عرضه شده در بازار تبریز با روش اسپکتروفتومتریک. علوم دامپزشکی ایران[Internet]. 1383؛1(3):30-40. Available from: https://sid.ir/paper/451164/fa
IEEE:
کپیح. میرزایی، “بررسی وضعیت باقیمانده نیتریت در کالباس و سوسیس عرضه شده در بازار تبریز با روش اسپکتروفتومتریک،” علوم دامپزشکی ایران، vol. 1، no. 3، pp. 30–40، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/451164/fa