مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,760
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

574
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کیفیت کشمش در بسته بندی های مختلف

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 64

چکیده

 همراه با نیاز روزافزون به صادرات مواد غیرنفتی و تولید چشمگیر انگور در ایران و امکان تهیه فرآورده های مختلف آن از جمله کشمش, بررسی روش های بهینه تولید, خشک کردن, و بسته بندی کشمش گام موثری در زمینه صادرات خشکبار است. بدین منظور, کشمش آفتابی از منطقه تاکستان قزوین تهیه و 200 گرم از آن در فیلم OPP با ضخامت 0.04 میلی متر (40 میکرون), پلی اتیلن در دو ضخامت 0.04 و 0.07 میلی متر بسته بندی شد. علاوه بر این, نیمی از محصول بسته بندی شده در کارتن سه لا قهوه ای با ابعاد 9×12×7.5 سانتی متر مربع قرار گرفت. نمونه ها به مدت یک سال در شرایط مختلف از نظر رطوبت و حرارت نگهداری شدند. در این مدت زمان صفات کمی و کیفی بافت, رنگ, رطوبت, و بریکس کشمش اندازه گیری و شمارش کلی میکروبی و وجود کپک و مخمر بررسی شد. نتایج جداول تجزیه واریانس نشان داد که با ضریب اطمینان 95 درصد و استفاده از آزمون دانکن, فیلم OPP به دلیل داشتن کمترین تغییر در رطوبت و بریکس بهترین نوع برای بسته بندی است و از نظر میکروبی نیز کمترین آلودگی را دارد. از نظر رنگ فیلم, پلی اتیلن با ضخامت 0.04 میلی متر نسبت به بقیه برتری نشان داد. از نظر تعداد کل میکروارگانیسم ها, کپک و مخمر, شرایط برای رشد آنها در رطوبت نسبی محیط (65 درصد) بهتر از رطوبت نسبی 75 درصد بود اما از نظر رنگ, بافت, رطوبت, و بریکس کشمش شرایط دوم ترجیح داشت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تاج الدین، بهجت. (1384). بررسی کیفیت کشمش در بسته بندی های مختلف. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 6(25)، 45-64. SID. https://sid.ir/paper/451216/fa

    Vancouver: کپی

    تاج الدین بهجت. بررسی کیفیت کشمش در بسته بندی های مختلف. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1384؛6(25):45-64. Available from: https://sid.ir/paper/451216/fa

    IEEE: کپی

    بهجت تاج الدین، “بررسی کیفیت کشمش در بسته بندی های مختلف،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 6، no. 25، pp. 45–64، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/451216/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button