مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,690
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

497
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 23

چکیده

 در این پژوهش میزان ترکیبات فنولی برگ زیتون دو واریته کرونایکی و روغنی به کمک حلال های آب, متانول 80% و استون استخراج شد. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های حاصل با سه روش مهار رادیکال دی پی پی اچ, نیروی احیاکنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی تعیین و با آنتی اکسیدان های سنتزی (BHA و (BHT مقایسه شدند. در ادامه اثر عصاره متانولی واریته کرونایکی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان با اندازه گیری دو فاکتور اندیس پروکسید و اسید تیوباربیتوریک بررسی شد. نتایج نشان داد بیشترین میزان ترکیبات فنولی (0.33± 196.6 میلی گرم معادل اسید تانیک در گرم عصاره) و کمترین IC50 در آزمون دی پی پی اچ (0.55±106.065 میکروگرم در میلی لیتر), نیروی احیاکنندگی (0.16±258.137 میکروگرم در میلی لیتر) و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل (0.18±205.9 میکروگرم در میلی لیتر) مربوط به عصاره متانولی واریته کرونایکی بود. همچنین عصاره متانولی کرونایکی در سطح 1000 پی پی ام به خوبی توانست اندیس پروکسید و اسید تیوباربیتوریک را کنترل کرده و جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی بوتیله هیدروکسی آنیزول و بوتیله هیدروکسی تولوئن در دو سطح 100 و 200 پی پی ام شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رفیعی، زهرا، جعفری، سیدمهدی، اعلمی، مهران، و خمیری، مرتضی. (1390). ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(1)، 11-23. SID. https://sid.ir/paper/454590/fa

    Vancouver: کپی

    رفیعی زهرا، جعفری سیدمهدی، اعلمی مهران، خمیری مرتضی. ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(1):11-23. Available from: https://sid.ir/paper/454590/fa

    IEEE: کپی

    زهرا رفیعی، سیدمهدی جعفری، مهران اعلمی، و مرتضی خمیری، “ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 1، pp. 11–23، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/454590/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button