مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,033
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

681
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عادات غذایی در دختران نوجوان دبیرستان های شهر ساری، سال1382

صفحات

 صفحه شروع 108 | صفحه پایان 114

چکیده

 سابقه و هدف: باتوجه به اهمیت تغذیه صحیح و مناسب در دوران مختلف زندگی, به خصوص در دختران نوجوان که نقش موثری در سلامت نسل آینده جامعه ایفا می کنند, هدف از این مطالعه بررسی بسامد مصرف مواد غذایی و وضعیت دریافت وعده های غذایی در میان دختران نوجوان می باشد.مواد و روش ها: تعداد 240 دختر نوجوان 14 تا 18 ساله با روش نمونه گیری تصادفی از دبیرستان ها و پیش دانشگاهی های شهرساری انتخاب گردید. پرسشنامه بسامد مصرف خورال توسط نمونه ها تکمیل گردید. هم چنین مصرف و عدم مصرف وعده ها و میان وعده های غذایی دانش آموزان بررسی شد. جهت مطالعه آماری از نرم افزار SPSS و جهت رسم نمودارها از نرم افزار Exell استفاده شد.یافته ها: یافته های این مطالعه نشان داد که بیشترین میزان مصرف مواد غذایی در بین گروه گوشت و جانشین های آن به تخم مرغ, در گروه شیر و لبنیات به ماست, در گروه غلات و سیب زمینی به برنج, در گروه سبزی ها به گوجه فرنگی و پیاز, در گروه میوه ها به مرکبات و در گروه تنقلات به شکلات و چیپس اختصاص داده شده بود. هم چنین کمترین وعده غذایی اصلی و میان وعده مصرف شده به ترتیب صبحانه و میان وعده قبل از خواب بود.استنتاج: با کمک نتایج این بررسی و مطالعات تکمیلی انجام شده دیگر بر روی این گروه سنی, می توان الگوی غذایی مناسبی را جهت برنامه ریزی های منطقه ای و یا کشوری طراحی نمود و سپس با برنامه های آموزشی آگاهی دختران نوجوان را نسبت به نیازهای تغذیه ای آنان افزایش داد تا در نهایت تبدیل به رفتارهای غذایی مناسب شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری راد، سیما، کشاورز، سیدعلی، و خلیلیان، علیرضا. (1385). عادات غذایی در دختران نوجوان دبیرستان های شهر ساری, سال1382. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 16(56)، 108-114. SID. https://sid.ir/paper/45632/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری راد سیما، کشاورز سیدعلی، خلیلیان علیرضا. عادات غذایی در دختران نوجوان دبیرستان های شهر ساری, سال1382. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1385؛16(56):108-114. Available from: https://sid.ir/paper/45632/fa

    IEEE: کپی

    سیما جعفری راد، سیدعلی کشاورز، و علیرضا خلیلیان، “عادات غذایی در دختران نوجوان دبیرستان های شهر ساری, سال1382،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 16، no. 56، pp. 108–114، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/45632/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button