مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

908
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

832
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر دریافت وعده های غذایی دارای بار گلیسمی (GL) بالا یا پایین، قبل از ورزش استقامتی بر پاسخ گلیسمیک در خانم های ورزشکار: یک کارآزمایی غذادهی متقاطع

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 سابقه و هدف: اهمیت مصرف کربوهیدرات به میزان کافی قبل از ورزش برای انجام یک عملکرد ورزشی خوب از قبل شناخته شده است, ولی تغییر در نمایه گلیسمی و بار گلیسمی وعده غذایی قبل از ورزش هم ممکن است بر عملکرد ورزشی و الگوی بهره برداری از سوبستراها در طول ورزش تاثیر داشته باشد. هدف از انجام این مطالعه, مقایسه اثر دو وعده غذایی دارای بار گلیسمی مختلف, 3 ساعت قبل از ورزش بر عملکرد ورزشی و پاسخ گلیسمیک در خانم های ورزشکار است.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی, تعداد 36 خانم ورزشکار غیر حرفه ای با دامنه سنی 19-24 سال در یک کارآزمایی بالینی دو سوکور متقاطع وارد شدند. شرکت کنندگان در هر گروه, وعده غذایی دارای بار گلیسمی بالا یا پایین را به عنوان صبحانه دریافت کردند. سپس 7 روز به عنوان دوره پاکسازی (wash out) در نظر گرفته شد. میزان گلوکز و انسولین سرم قبل و بعد از هر فاز از مداخله اندازه گیری شد. 3 ساعت پس از مصرف وعده غذایی, افراد در تست ورزشی دو shuttle run pacer وارد شدند و تا زمان رسیدن به خستگی دویدند. 7 روز به عنوان دوره پاکسازی (wash out) در نظر گرفته شد و سپس جای دوگروه عوض شد.یافته ها: دریافت وعده های غذایی دارای بار گلیسمی پایین یا بالا 3 ساعت قبل از انجام ورزش باعث ایجاد تفاوت معنی دار در عملکرد ورزشی افراد نشد, ولی میانگین تغییرات غلظت گلوکز و انسولین سرم در اثر وعده غذایی دارای بار گلیسمی بالا, بیش تر از وعده غذایی دارای بار گلیسمی پایین بود.استنتاج: مصرف وعده غذایی دارای بار گلیسمی بالا, 3 ساعت قبل از انجام دو shuttle run pacer, باعث افزایش غلظت گلوکز و انسولین سرم حین ورزش در مقایسه با وعده غذایی دارای بار گلیسمی پایین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریف حسین، زینت، غیاثوند، رضا، فیضی، آوات، مرندی، محمد، و توسلی، پرستو. (1395). مقایسه تاثیر دریافت وعده های غذایی دارای بار گلیسمی (GL) بالا یا پایین, قبل از ورزش استقامتی بر پاسخ گلیسمیک در خانم های ورزشکار: یک کارآزمایی غذادهی متقاطع. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 26(135)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/45699/fa

    Vancouver: کپی

    شریف حسین زینت، غیاثوند رضا، فیضی آوات، مرندی محمد، توسلی پرستو. مقایسه تاثیر دریافت وعده های غذایی دارای بار گلیسمی (GL) بالا یا پایین, قبل از ورزش استقامتی بر پاسخ گلیسمیک در خانم های ورزشکار: یک کارآزمایی غذادهی متقاطع. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1395؛26(135):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/45699/fa

    IEEE: کپی

    زینت شریف حسین، رضا غیاثوند، آوات فیضی، محمد مرندی، و پرستو توسلی، “مقایسه تاثیر دریافت وعده های غذایی دارای بار گلیسمی (GL) بالا یا پایین, قبل از ورزش استقامتی بر پاسخ گلیسمیک در خانم های ورزشکار: یک کارآزمایی غذادهی متقاطع،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 26، no. 135، pp. 1–9، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/45699/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا