Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

501
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه و برخی از شاخصهای عملکرد در جوجه های گوشتی نر

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 در این آزمایش اثر آنژیم  فیتاز میکروبی بر هضم ظاهری اسیدهای آمینه, قابلیت هضم پروتئین و عملکرد جوجه های گوشتی نر مورد ارزیابی قرار گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با 300 قطعه جوجه خروس گوشتی سویه راس (ROSS) در مدت 28 روز انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل استفاده از سطوح مختلف آنزیم فیتاز میکروبی (صفر, 250, 500, 750 و 1000 واحد در کیلو گرم ) در جیره پایه ذرت- سویا (دارای کلسیم و فسفر کافی) از سن یک الی 21 روزگی بود. از سن 21 روزگی به مدت سه روز کل فضولات تولید شده به منظور آنالیز اسید های آمینه جمع آوری گردید. افزودن 250 و 500 واحد فیتاز بر کیلوگرم جیره, سبب بهبود معنی دار (P<0.05) قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه (بجز اسید آمینه آلانین) و قابلیت هضم پروتئین نسبت به گروه کنترل گردید. اما مقادیر بیشتر آنزیم, سبب کاهش قابلیت هضم اسید های آمینه و پروتئین در مقایسه با سطوح 250 و 500 شد. فیتاز در هیچ یک از سطوح مورد استفاده بر شاخصهای عملکرد جوجه های گوشتی (وزن زنده بدن, مصرف خوراک, ضریب تبدیل غذا و نسبت راندمان پروتئین) اثر معنی داری نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن آبادی، احمد، نصیری مقدم، حسن، و پوررضا، جواد. (1383). اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه و برخی از شاخصهای عملکرد در جوجه های گوشتی نر. علوم و صنایع کشاورزی، 18(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/457380/fa

    Vancouver: کپی

    حسن آبادی احمد، نصیری مقدم حسن، پوررضا جواد. اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه و برخی از شاخصهای عملکرد در جوجه های گوشتی نر. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1383؛18(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/457380/fa

    IEEE: کپی

    احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، و جواد پوررضا، “اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه و برخی از شاخصهای عملکرد در جوجه های گوشتی نر،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 18، no. 1، pp. 0–0، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/457380/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا